RODITELJI Anđele Đuričić SKLOPILI DOGOVOR SA PRIJATELJIMA! „Jako ih je sramota…“

od strane | feb 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Iako se roditelji zadrugarke Anđele Đuričić ne oglašavaju za medije, drugarica rijaliti zvezde tvrdi da se ne odriču ćerke.

Anđela Đuričić – roditelji (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

– Primorana sam da se oglasim zbog svega što čitam po portalima, a sada i slušam tamo u „Zadruzi“, kada je Bilal Brajlović namerno, samo da bi je poremetio, preneo one dezinformacije. Razumite me da zbog celokupne situacije, zbog ogromnog pritiska koji imaju Anđelini roditelji, ali i strogog dogovora koji imam s njima, niko od nas ne sme da pisne za medije, to je dogovor, ali nisam mogla da izdržim – ispričala je Anđelina drugarica.

– Morala sam da kažem kako jeste, jer je ovo već prevršilo svaku meru. Majku i oca je jako sramota zbog svega, ne mogu da grešim dušu, to je realno i očekivano. Svako bi bio na njihovom mestu, da im dete to javno priredi, pritom ovde ih u Đenovićima svi znaju. Neprijatno jeste, ali se Anđele niko nije odrekao, niti će.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Slušam gluposti neke tamo kod vas u „Zadruzi“, Bilal je očigledno čitao komentare u hejterskim grupama, pa je rešio da joj zagorča boravak na svu muku tamo i da je uhvati paranoja, baš jadno i džukački. Pričala sam sa njima, s Ljiljom i Velišom, znam da im je jako teško, novinari im opsedaju kuću, svi ih zagledaju i ljuti su zbog nekih stvari, ali se deteta svog nikad ne bi odrekli – dodala je prijateljica Đuričićeve.

– Pa, koji će roditelj to uraditi?! Oni vole svoju ćerku, i kad je najbolja i najgora, Anđela će svojoj porodici i svojoj kući uvek moći da se vrati.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs