Rasta BLOKIRAO Anu Nikolić na INSTAGRAMU, a onda došlo do preokreta! „Ume da bude bezobrazan!“

od strane | mar 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Odnos pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste bio je turbulentan kako tokom emotivne veze, tako i u danima kratkotrajnog braka, ali i nakon razvoda. Međutim, nekadašnji supružnici su sada uplovili u mirnu luku.

Stefan Đurić Rasta (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Razvod je nešto nalik smrtnom slučaju, a ja sam ga iskusila, sahranila sam oca. Ja sam se udala iz ljubavi, isključivo iz ljubavi. Možda ispada da sam iz te neke ljubavi napravila neke ishitrene poteze. On je jako dobar čovek, njegova porodica je predivna, ja kada ostavim dete kod njih, ja ne razmišljam – počela je izlaganje Ana.

– Razvod je sa po sebi težak, ko kaže da je to nešto lako, laže. Bilo mi je teško, bauljala sam, bilo mi je loše, teško, verovatno i njemu. Nisam se ja udala da bih se razvela! Ja sam mislila da je to za ceo život, da će to da traje! A onda mi se srušio sneško. I meni i njemu. Mi smo se mnogo smejali, mnogo radovali, taj album koji je sa njim urađen zapravo i zato jeste jedan od najuspešnijih.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Bilo kako bilo, znala sam da će biti dobar otac, nikada nisam sumnjala u to. Možda je bio i mlad da bude odličan u svim sferama, a pre svega je i umetnik. A to je mnogima dovoljno. Meni je važno da smo u dobrim odnosima, shvatili smo da nije dobro po Taru da ostanemo zajedno i razišli smo se ljudski – dodala je Nikolićeva.

– Iako nekada menjamo to, evo recimo, danas smo super, danas sam odblokirana! (smeh) Ume i on da bude bezobrazan, e tada ja kažem svašta, ali smo se dogovorili da to više ne radimo. Danas smo super i radimo sve da budemo kako treba. Sjajan je otac, a meni je to oduvek to bilo važno jer sam ja rasla bez oca.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

(TV Pink/Premijera Vikend Specijal)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs