Raspojasala se posle razvoda: Dragana Mirković se snimala u bademantilu!

od strane | maj 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Dragana Mirković je iznenadila mnoge kada se uključila u program uživo noseći na sebi samo bademantil.

Dragana Mirković (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Screenshot TV Informer) • Snežana Krstić, Screenshot, TV Informer / Ringier

Dragana je sve vreme nameštala isti kako gledaoci TV Informera ne bi videli previše.

Mirkovićeva se izvinila što se javila u ovakvom izdanju, budući da nije bila pripremljena za snimanje.

Dragana Mirković (Foto: Screenshot TV Informer)

Podsetimo, pevačica Dragana Mirković nedavno je nakon dve decenije stavila tačku na brak sa Tonijem Bijelićem, a najveća podrška su joj deca Manuela i Marko.

Mirkovićeva je održala dva koncerta u Zagrebu, a pevačica ne krije da joj upravo druženje sa publikom pomaže da prođe kroz težak period.

Dragana Mirković (Foto: Screenshot TV Informer)

– Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. Njihova podrška mi znači sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Manuela pa moji fanovi moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmejana i srećna – rekla je Mirkovićeva za „Extra FM“.

– Divan je osećaj biti okružen ljudima koji te vole, tu prvenstveno mislim na svoju decu. Kada vidim kako me publika gleda vidim da imaju čistu ljubav prema meni. To je neopisivo uvek kažem da sam blagoslovena što imam toliko ljubavi. To je ono što mi daje da budem srećna i uvek spremna i za neke teške trenutke, da ih prebrodim uz divnu energiju jer samo tako može da se prebrodi. Ja sam zaista srećna zena.

Dragana Mirković (Foto: Screenshot TV Informer)

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, muzička zvezda je dobila posebnu nagradu, a sada je otkrila da ova nagrada za nju ima posebnu vrednost.

– Za mene smatraju da sam pevačica sa najviše nagrada svih vremena. Ova nagrada je pokazatelj i uspeha i dugotrajnosti i očuvanje celog jednog žanra. Ponosna sam i srećna i jako mi se lepe stvari dešavaju.

Dragana Mirković je, sa druge strane, u toku današnjeg dana bila predmet izlaganja bivšeg supruga Tonija Bijelića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Toni Bijelić se oglasio nakon što je odjeknula vest da moli Draganu Mirković da se pomire! Poručio je samo jedno!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs