RASKID RAZBUKTAO JAVNOST! Marko Miljković se oglasio po prvi put : „Nekako sam na silu, GURALI SU ME“

od strane | feb 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Rijaliti učesnik, Marko Miljković, pre mnogo godina vodio je muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ zajedno sa bivšom devojkom Enom Popov.

Marko Miljković (Foto: Screenshot YouTube/Sikter Tube) • Youtube, Sikter Tube / screenshot

Sada, Miljković je prvi put javno otkrio da ovaj posao zapravo nije radio sa zadovoljstvom.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović)

– Nisam ponosan. Ja nisam bio za takav vid posla, za voditeljski posao. Bio sam nezreli klinac, previše su me ugurali tamo, idi radi. Nekako sam na silu, ne mogu da kažem… Pristao sam da radim ali se nisam trudio. Nisam ponosan kako sam vodio, otvoreno da kažem – naglasio je Miljković.

Podsetimo, Marko i Ena su činili jedan od prvih rijaliti parova na našim prostorima. Upoznali su se u Velikom bratu, a njihovu ljubav su mnogi smatrali pravom i velikom.

Marko Miljković i Ena Popov

– Bili smo prvi rijaliti par, tinejdžeri su nas obožavali, pa čak i Luna, koja je pratila sve. Kada smo izašli napolje, ljudi su vršili veliki pritisak na nas, pa smo ubrzo i raskinuli. Postoji razlog što smo se rastali, ali smo se dogovorili da nikada javno ne kažemo. Posle raskida je nikada nisam sreo, ali da jesam, javio bih joj se – priznao je Miljković nedavno, a nakon raskida je dobio angažman sa Enom u Zvezdama Granda.

Ena Popov

– Nisam zadovoljan kako sam vodio emisiju. Taj posao mi nije legao, jer nije bio dovoljno dinamičan da bih se istakao. Zato sam pravio gafove. Umesto Tanja Savić, kažem Sanja Tavić. Čak sam se sa Sašom Popovićem dogovorio da kao padnem sa bine. To smo inscenirali da bi bilo zanimljivo. Saša je mozak operacije, zato je tu gde jeste. Super je čovek, ima fascinantnu energiju. Jedan je od retkih poslovođa koji poštuje dogovor. Mnoge stvari sam naučio od njega. Zna da bude strog, ali sve radi s pravom i kako treba. – rekao je Marko za „Hit Informer“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs