Radu Manojlović napali da je TRANSFOBIČNA: „Zabole me ko šta ima U GAĆAMA!“

od strane | mar 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je nedavno na negativan način prokomentarisala stajling transrodne glumice Hanter Šejfer pevačica Rada Manojlović se našla na meti komentara onih koji tvrde da je transfobična.

Rada Manojlović (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

– Komentarišem haljinu, to jest stajling, i licemerje naših modnih kritičara i šta bi govorili isti ti koji nju-njega sada hvale kad bih ja to obukla, a prozivaju me homofobičnom (plus i ne znam ko je na slici). Vi se sami pronazalite, apsolutno vam niko nije kriv. Niti vas je iko pomenuo i prozvao, opustite se, stvarno me zabole ko je ko i ko je šta i šta ima u gaćama i kako se izjašnjava – istakla je Rada.

– Ni na tren nisam pomislila na to, niti uopšte znam ko je na slici! Samo sam komentarisala stajling, a vi ste to uspeli da izokrenete i izvitoperite. Sami od sebe pravite žrtve, ali tako što vređate i napadate mene.

Podsećanja radi, Manojlovićeva je nedavno, povodom ovog stajlinga, izjavila:

– A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju, „vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda“, trte-mrte. „Ovo je moda, Radmila, ti to ne razumeš“, more marš. Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek „imaju neku poruku“, a moji minjaci vam bodu oči. More motka.

Rada Manojlović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs