Rada Manojlović otpustila saradnika, pa ZAPOSLILA SESTRU KAO MENADŽERKU: „Bilo je mnogo ružnih stvari, a ja NAIVNA!

od strane | feb 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Pevačica Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

Rada Manojlović (Foto: Ringier/Goran Srdanov) • Goran Srdanov / Ringier

Radu smo zatekli na aerodromu nakon nastupa koji je imala u Minhenu, a pevačica ne može da sakrije sreću jer je počela da radi sa svojom sestrom.

– Bilo je lepo u Minhenu na nastupu. Trebalo je da pevam sa Jovanom Perišićem ali se on razboleo. Pripremam svašta, sad radim za sebe ne za drugog i imam vetar u leđa. Sa sestrom radim. Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna – započela je Rada, pa otkrila zbog čega je odlučila da promeni menadžera.

– Što se tiče poslovnog odnosa trajao je 15 godina i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima.

Rada je nedavno objavila i zajedničku footgrafiju sa Harisom Berkovićem, nakon spekulisanja da su raskinuli.

Haris Berković i Rada Manojlović (Foto: RAS/Rajko Ristić)

– Ljubav je status KVO i to mi je najbolje, mirna mi je glava. Prvo treba da se poslože kockice na poslu, a ljubav je dobro. Mi se nismo ni svađali, a svoj odnos ne želim da definišem u javnosti, jer smo skapirali da je mnogo dobro kad ni mi ne znamo na čemu smo, a ni drugi – rekla je šaljivo pevačica.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs