PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE Ane Ćurčić: „Zvezdan ju je tukao KORBAČEM I PENDREKOM!“

od strane | feb 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mila Ćurčić, majka zadrugarke Ane Ćurčić, dala je prvi intervju nakon što je njena ćerka pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ obelodanila da ju je bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić fizički maltretirao tokom braka.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Svaka njena suza je iz mog oka izašla. Sve što je izjavila je tačno. Toliko sam se uplašila i sad se plašim jer je ona očigledno imala stravičan strah od njega. I sad dok pričam sa vama imam aritmiju srca. Imala sam stravične probleme kad ju je maltretirao prvih pet, šest dana – počela je izlaganje Mila.

– Ima još puno stvari o kojima će se pričati. Molila sam Boga da se otkači njega i započne novi život sa decom. Ona kad je počela vezu sa Zvezdanom bila je sveže razvedena. Bila sam jako ljuta jer je sa njim. Ona je toliki emotivac, a kad se zaljubi potpuno je slepa. Zvala sam tad Moku (prim.aut. Zorana Slavnića, Zvezdanovog oca) i molila ga da utiče na njega da ne budu zajedno, ali je on kao i sada rekao da podržava ljubav.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

Sve što sam znala je bilo strašno, a kamoli ono što nisam znala. Jednom je došla kod mene sa svojom decom. On je prokckao moj veliki stan koji sam joj ja kupila za 50 hiljada evra. Jednom je došla kod mene sa modricama po nogama, tad je bila kod Zvezdana i njegove majke – dodala je Ćurčićka.

– To je bio period posle razvoda. Ljubomorisao joj je jer je išla da vidi decu. Rekla mi je da je pala niz stepenice dok je nosila slike sa Slavicom, da bi mi kasnije rekla da ju je tukao sa korbačem, pendrekom. Onim što policija ima. Zamislite kako je meni bilo. Kad ju je vezao za radijator ujutru je došla kod mene i rekla da je jedva pobegla. Njegova majka nije reč smela da mu kaže kao ni dan danas.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs