Prvi put zavirite u vilu Jovane Jeremić: Iz nje će voditi Jutarnji program! (Video)

od strane | maj 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Vučičević

|

Voditeljka Jovana Jeremić u nedelju će otvoriti vrata luksuzne kuće u Grockoj koju je dobila od svog dečka, biznismena Dragana Stanković a koja će nositi naziv „Vila Jovana“.

Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Privatna arhiva) • Milan Ilić, Privatna arhiva / Ringier

Sada je „PulsOnline.rs“ došao u posed ekskluzivnog sinmka na kojem možete videti kako izgleda unutrašnjost skupocene nekretnine.

Ogroman bazen, ležaljke i barski stolovi krase veliko dvorište vile „Jovana“ koja je ograđena velikim zidinama.

Jovana Jeremić (Foto: Privatna arhiva)

Inače, Jeremićeva će u nedelju Jutarnji program voditi upravo iz svog doma, a ne iz studija, što je prvi put da se tako nešto dogodi.

U okviru luksuzne nekretnine Jeremićeva pored bazena ima i voćnjak i pogled na reku.

Podsećanja radi, nakon što je Vesna Rivas optužila voditeljku da nosi lažni „Roleks“, Jovana se oglasila za „PulsOnline.rs“ i otkrila da je tužila pevačicu.

– Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu – rekla je za „PulsOnline.rs“ Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić (Foto: Ringier)

Kako je, sa druge strane, Jovana Jeremić obeležila Prvi maj pogledajte u odvojenom tekstu: Jovana, je l’ sav ovaj lebac tvoj? Jeremićeva pokazala kako mesi za Prvi maj! (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs