PRVI FUTIN INTERVJU NAKON TRAGEDIJE: „Nije lako, ali idem dalje…“

od strane | feb 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kompozitor Aleksandar Radulović Futa doživeo je tri velike porodične tragedije budući da mu je preminula supruga Marina Tucaković, kao i sinovi Miloš i Milan, koji je široj publici bio poznat po nadimku Laća.

Milan Radulović Laća i Aleksandar Radulović Futa (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Zoran Ilić/Shutterstock) • Snežana Krstić, Zoran Ilić, Shutterstock / Ringier

– Pitate me kako sam? Šta da vam kažem, znate sve šta sam doživeo… Tako je kako je, naravno da nije lako, ali idem dalje… – istakao je Aleksandar, a zatim dodao da utehu nalazi u radu.

– Imam neke projekte u planu. Još uvek nije vreme za njih, ali planiram da realizujem nešto po tom pitanju. Reč je o nekoliko stvari, obavestiću vas već o tome.

Aleksandar Radulović Futa (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Radulović je progovorio i o vlastitom zdravstvenom stanju.

– Šta da vam kažem, dobro sam. Ma ja ne volim o tome ni da pričam. Eto, biće bolje… Hvala vam što pitate, ali trenutno je takva situacija da ništa novo nemam da vam kažem. Pratili ste i sami šta se dogodilo… Ja sam, evo, tu, uglavnom u kući. Mogu samo još jednom da vam se zahvalim što ste se javili – rekao je Futa.

Aleksandar Radulović Futa (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs