PRIZNALA JAVNO! Breskvica spremna za BRAK sa osam godina STARIJIM, Vojaž je sada samo USPOMENA: „Kada si sa PRAVOM OSOBOM“

od strane | feb 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

“JA SE SVIM KOLEGAMA JAVIM“ Breskvica nije ni trepnula na spomen Vojaža, iznenadila izjavom o udaji

Breskvica • Clip.rs / screenshot

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, progovorila je o novom dečku, istakla je da je spremna da se uda za njega, a kada je spomenut njen bivši dečko Vojaž sve je iznenadila odgovorom.

– Spremna sam da se udam, kad osetiš da si sa pravom osobom nije ni bitno kada će se to desiti – rekla je ona, pa priznala da je sa nestrpljenjem čekala da se ponovi vrati prepoznatljivoj crvenoj boji kose.

– Imala sam kikice, koje sam nosila već neko vreme, ali je postalo jako bolno pa sam dolučila da se vratim u crveno – rekla je Breskvica na početku intervjua za Blic.

Mlada pevačica je otkrila kako njen dečko reaguje na njen posao i da li ima razumevanja za njeno odsustvo.

Anđela Ignjatović

– Da, naravno, kad god može ide sa mnom, kad ne ide ja jedva čekam da se vratim kući. On trenutno najviše voli pesmu „Sava i Dunav“. Svima nam je nekako najdraža ta pesma, ne znamo zašto – izjavila je Anđela i otkrila kako se ponaša kada sretne njenog bivšeg dečka Mihajla Veruovića, Vojaža.

Anđela Ignjatović

– To je početak moje karijere, desilo se šta se desilo, oboje smo eksplodirali sada je svako svojim putem nastavio. Ja se svim kolegama javim, javila bih se i njemu – zaključila je Breskvica za kraj.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs