PRIJA KAO MERLIN! Aleksandra Prijović ZAKAZALA TREĆU ARENU!

od strane | avg 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Aleksandra Prijović objavila je nedavno da je zakazala dve Arene u srpskoj prestonici, za 29. i 30. septembar tekuće godine, a sad je potvrdila da je zakazan i treći koncert u Beogradu!

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier

Prijovićeva se na društvenim mrežama obratila svima preko video-snimka, pa navela:

– Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na svemu lepom što mi se dešava ove godine. Hvala vam što volite i slušate moj novi album, hvala što dolazite na moje nastupe širom regiona. Posebno hvala za skoro dve rasprodate beogradske Arene, dve zagrebačke Arene i sarajevsku Zetru. Sa velikim zadovoljstvom i ponosom, zahvaljujući vama, najavljujem moj treći koncert u beogradskoj Areni, koji će se održati 28. septembra!

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

Aleksandra je potom navela zbog čega je novi koncert zakazala ranije.

– Zbog prebukiranosti termina u beogradskoj Areni, ovo je bio jedini način da se družimo tri dana. Karte su od danas u prodaji, a mi se vidimo 28, 29. i 30. septembra u Areni! Volim vas!

Prijovićeva će biti jedna od retkih kojoj je pošlo za rukom da čak tri puta zaredom peva na pomenutoj lokaciji.

Aleksandra Prijović je, sa druge strane, nedavno zaprošena na nastupu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Aleksandra Prijović ZAPROŠENA USRED NASTUPA, za ovo mu je trebalo puno HRABROSTI! (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs