„Prevrće se u grobu!“ Skandal u prenosu Evrovizije na RTS-u nakon prekida programa!

od strane | maj 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Najveće muzičko takmičenje na svetu „Evrovizija 2024“ održava se u Malmeu u Švedskoj, gde se naša predstavnica Teya Dora predstavila pesmom „Ramonda“.

Evrovizija (Foto: Sopa Images Limited/Alamy/Profimedia) • Profimedia

Prenos je emitovan na kanalu RTS 1, ali se u jednom momentu prebacio na RTS 2 zbog dolaska Si Đinpinga, predsednika Kine, u Beograd.

Voditeljka Duška Vučinić, poznata po specifičnom prenosu ovog takmičenja, ponovo je izazvala lavinu reakcija, a posebno zbog opisa onoga što se dešavalo tokom reklama.

Duška Vučinić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– I dok su trajale reklame gledali smo inserte iz Bergmanovih filmova, ali podvučene nekim popularnim evrovizijskim pesmama. Žao mi je što to niste videli. Čini mi se da se Bergman prevrće u grobu – poručila je u jednom momentu Duška.

„Evo je Elena Paparizu, samo savitljivija“, bio je jedan od komentara Vučinićeve na takmičare, koji se naširoko komentariše na mrežama.

Kad je videla da i predstavnice Ukrajine, poput naše Teya Dore, imaju stenu na sceni, Duška nije izdržala, pa je u prenosu rekla: „E, pa, hoću da se naša stena više poštuje!“.

Inače, iako je svoju karijeru započela kao novinar i voditelj i mnogi ne mogu da zamisle “Evroviziju” bez njenog glasa, Duška ističe da joj više prija da bude iza kamere.

Duška Vučinić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Pre desetak godina donela sam odluku da više ne želim da se eksponiram kao novinar i voditelj. “Evroviziju” radim od 2004. godine pa je logično da budem iza mikrofona i dalje. To je osveženje za moj redovan posao – kaže voditeljka i ističe da se lakše nosi sa stresom od kada nije ispred kamere:

– Od 18. godine sam u medijima pa sam se sa stresom izborila i na meni nikada nećete videti tu stresnu situaciju. Na dnevnom niovu ih ima dosta, ali mislim da iskustvo mnogo pomaže da se taj stres malo suzbije i da se ne primeti da se nešto događa iza ili ispred vas.

Duška Vučinić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Duška Vučinić je dobro poznata svima, a kako, sa druge strane, izgleda njen sin pogledajte u odvojenom tekstu: LJUBI GA MAJKA! Evo kako izgleda SIN Duške Vučinić – mlad je i vrlo posvećen OVOM POSLU (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs