PRESTRAVILA sve u „Eliti!“ Miljana dobila DRHTAVICU zbog malog Željka, obratila se RODITELJIMA

od strane | apr 27, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzna Miljana Kulić, nedavno je ponovo ušla u žestoke sukobe sa mnogim cimerima iz Bele kuće i tako opet „izmamila“ pažnju gledalaca.

Miljana Kulić • youtube

Kako su mnogi do sada već navikli na njene promene raspoloženja, svakodnevno može svašta da se očekuje od Miljane.

Miljana Kulić

Učesnica „Elite“ Miljana Kulić setila se sina Željka, pa se obratila majci Mariji Kulić rečima da ga pazi i da jedva čeka da ga vidi posle finala.

– Majko! Kako mi je Željko! Sve vreme mislim na dete, nadam se da je dobro i da ga pazite. Verujem da ste ispunili sve ono što smo se dogovorili, nadam se da je tu sve u redu – rekla je Miljana, ali samo ona zna na šta je tačno mislila.

Prethodno, Miljana izrazila je nedavno želju da napusti rijaliti, odlazeći do kapije i lupajući kako bi privukla pažnju produkcije. Ovo nije prvi put da Miljana izražava želju za napuštanjem rijalitija, što je izazvalo znatiželju mnogih gledalaca i fanova koji su se pitali šta se sada sa Miljanom dešava.

Miljana Kulić

Inače, rijaliti učesnica Miljana Kulić je juče iznenadila sve napuštanjem „Elite“ i odlaskom u Urgentni centar. Nakon operacije smanjenja želuca pre skoro dve godine, Miljana se suočila sa ozbiljnim komplikacijama koje su je skoro koštale života. Kroz agoniju oporavka, počela je da pije lekove i redovno posećuje lekare, kako bi pratila svoje zdravstveno stanje te mnogi nagađaju da joj je juče postavljena dijagnoza i terapija.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs