„Presela bi mi ta kafa sa njom!“ Koleginica udarila na Milicu Pavlović

od strane | maj 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Elektra Elit prilikom davanja poslednjeg intervjua nije štedela koleginice.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Na pitanje sa kojom pevačicom nikada ne bi popila kafu, Elektra je za „Pretres“ poručila:

– Sa Marijom Šerifović, Milicom Todorović i Milicom Pavlović. Mislim da bi mi presela ta kafa. Njihova priča mi ne prija, a ako mi ta njihova priča ne prija preko TV-a, kako bi tek to bilo uživo na kafi?! Ima ih još milion, ali da sad ne nabrajam.

Elektra Elit (Foto: Screenshot)

Podsetimo, transrodna pevačica Elektra Elit pre nekoliko godina preko noći se pojavila na estradnom nebu i napravila veliki skandal, kada je priznala da se u inostranstvu bavi prostitucijom.

Iza transrodne pevačice stoji uspešan brak sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Divu, koja je nedavno proslavila 18-ti rođendan i mlađeg sina Oskara, koji se ne eksponiraju u javnosti.

Ipak u jednom intervjuu, Elektra je otkrila čime se bave njena deca, odnosno šta studiraju.

– Ćerka je u medicini, njoj je ostalo još šest meseci da diplomira. Sin je u inženjeringu, ima nekakve veze sa građevinama. Traje četiri godine, sad je već uspešno druga. Nikada ne bih volela da deca krenu mojim stopama – rekla je pevačica za Hajp.

Elektra Elit (Foto: Screenshot)

Elektra Elite je, sa druge strane, nedavno poslala šokantnu rođendansku čestitku nekadašnjem zadrugaru Marku Markoviću, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Marko Marković dobio čestitku za rođendan sa Stanijom Dobrojević na njoj!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs