„PRAVIŠ ŽRTVU OD SEBE i nečija SMRT TI JE OPRAVDANJE za kopiranje!“ Mahrina ODGOVORILA Eleni, Kitićeva neumoljivo uzvratila

od strane | mar 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Nakon što je pevačica Elena Kitić optužila koleginicu Mahrinu da je vizuelno i muzički pokrala njenu pesmu „Fobije“, ona joj je odgovorila putem društvenih mreža.

Elena Kitić i Mahrina (Foto: Instagram/elenakitic/mahrinaye) • elenakitic, mahrinaye / Instagram

– Ja sam prva pevala „Fobije“ u takmičenju i lično je obožavam. Pesma koja je danas izašla – to je moje. Moj način da se nosim sa gubitkom najvoljenije osobe. I zamolila bih sve da me u to ne diraju, hvala – napisala je na Instagramu Mahrina kojoj je, podsećanja radi, nedavno preminula baka.

Mahrina (Foto: Instagram/mahrinaye)

Elena nije ostala nema ni na ovo oglašavanje svoje koleginice, te je imala opsežnu poruku za nju.

– Zdravo Marina. Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. Što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesme jako podseća na moju, da je u istom BPM-u i da ima identičnu gradaciju. Jovan Stefanović i ja smo proveli tri meseca praveći ovu pesmu jer za takvu pesmu je potrebno vreme i puno rada, to bi ti trebalo da znaš s obzirom na to da pišeš svoje pesme koliko sam razumela – poručila je Kitićeva.

Elena Kitić (Foto: Instagram/elenakitic)

– Spot smo takođe snimali moji prijatelji i ja i trebalo bi takođe da znaš koliko je truda i novca potrebno. Radimo isti posao i lepo je inspirisati se drugim ljudima, kao što svi mi radimo, ali ovo je isti spot samo drugi karakter, ljuti me što se braniš na način na koji se braniš i praviš žrtvu od sebe, akcenat ne treba da ti bude nečija smrt i opravdanje zašto si nekoga maksimalno iskopirala i da nam bude glupo da kažemo bilo šta nakon toga – dodala je Elena.

– Pošto pričaš na TikTok-u i skupljaš simpatije moram i ja da ti odgovorim. Toliko od mene stavljam tačku na ovu temu jer mi je ovo sve previše. Ko me razume, razumeće.

Elena Kitić (Foto: Instagram/elenakitic)

Mahrina je odgovorila i na ovo izlaganje Kitićeve.

– Mene ljuti što i sada kada znaš kako je nastala pesma, nastavljaš da me nazivaš žrtvom, ne uzimajući u obzir to da sam tako reagovala jer je na ovaj način udareno na ono što je meni sveto. Želim ti sve najbolje i nastaviću da slušam tvoje pesme – napisala je Mahrina.

Mahrina (Foto: Instagram/mahrinaye)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs