Pravio se u Zadruzi da je sve u redu, a kad je izašao priznao: „Srce mi je prepuklo!“

od strane | maj 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Edis Fetić se, prilikom davanja poslednjeg intervjua, prisetio najtežeg momenta sa imanja u Šimanovcima.

Zadruga 5 (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Mesec dana pred izlazak mi se desilo suđenje. Bila je to rasprava oko dece. Decu sam tada video prvi put posle šest meseci. Nije mi bilo svejedno. Srce mi je prepuklo. Posle toga su mi prikazana deca u rijalitiju kada su nam puštali uspomene. Da su te uspomene prikazane nedelju dana ranije ja bih eksplodirao – prisetio se Edis u emisiji „D-cast“.

– Međutim, pošto sam decu video nedelju dana pre toga bilo je lakše. Ipak, izgoreo sam od malog prsta na nozi do glave. Pušim se sav, a kažem: „Okej, lepe su uspomene. To je moj život“. To pričam, a brada mi drhti. Ne znam kako sam tu knedlu u grlu progutao. Nisam mogao da progovorim – priznao je Fetić.

Podsetimo, nekadašnji zadrugar Edis Fetić se prisetio kako je njegova bivša supruga saznala za aferu sa starletom Draganom Mitar.

– Posle dve nedelje je izašla moja slika. Nije najgore što je to izašlo nego što sam ja u tom momentu bio sa suprugom na Zlatiboru. Ta slika, moja i njena, napravljena je trenutno i objavljena je na njenom profilu, koji je bio zatvoren, ali ju je ona odmah obrisala. Pitao sam se kako da to „ispeglam“ kod žene – prisetio se Edis u emisiji „D-cast“.

Edis Fetić (Foto: Instagram/edo_fetic)

– Taman sam ja njoj nekako objasnio da to nisam ja, da to neko izmišlja, ali onda je ona postala veoma praćena i svako spominjanje mene tamo je meni postao problem. Čim bi ona nešto spomenula, vraćali bi se snimci da se uporedi da li sam ja tog vikenda bio tu gde je ona rekla – dodao je Fetić.

– To je trajalo nekih šest-sedam meseci i supruga me je ponovo pitala: „Šta je sad ovo?!“ i ja više nisam mogao, pa sam joj rekao: „Šta i da jesam?! Dobro je više!“. Tu se desila svađa na svađu. Ima u meni taj neki bolesni inat. Ja sam, u principu, uradio sve što sam planirao u životu, hvala Bogu – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Edis Fetić (Foto: Instagram)

Edis Fetić je, sa druge strane, bio tema nedavnog izlaganja starlete Dragane Mitar, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Edo NIJE BEZ RAZLOGA BIVŠI, a Maja NEK RADI ŠTA HOĆE!“ Dragana Mitar osolila nakon što je Marinkovićeva podelila Fetićevu objavu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs