POTVRĐENO: Ana Ćurčić je OSTALA BEZ STANA!

od strane | feb 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako se dosad samo nagađalo da je zadrugarka Ana Ćurčić izgubila nekretninu zbog kockarskih dugova koje je napravio njen bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić, sada je biznismen Dragan Bulić Aca, Anin nekadašnji partner, potvrdio da je Ćurčićeva ostala bez stana, ne ulazeći pritom u razloge zbog kojih je do toga došlo.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Sve je moguće. Znam da više nekretninu nema. Sve te žene koje su prošle kroz turturu i ispale drugari, desi se šta se desi. Sve srećne porodice liče jedne na drugu,a sve nesrećne porodice su nesrećne na svoj način. To sve sa stanom se desilo skoro – istakao je Dragan, a zatim se osvrnuo na Aninu decu.

– Trude se da ne gledaju „Zadrugu“. Potresno im je. Kad god se desi tako neka tragedija, za neke ljude je raskid gori od smrtnih slučajeva. Kad neko umre, pa ga nema pomiriš se. A kad raskineš umireš za nekim. Nije lako, posebno ženi. Nisam hteo da ulazim toliko duboko da pitam decu šta misle o Zvezdanu.

Dragan Bulić Aca (Foto: Screenshot TV Red)

– Razgovarali smo oko Ane i njih i nekim problemima ako imaju. Osetio sam da su loše i da treba da pomognem ako mogu. Podržao bih Anu ukoliko odluči da se pomiri sa Zvezdanom jer je to onda ljubav. Ja bih oprostio javnu prevaru. Ali ne mislim da će ona oprostiti – dodao je Bulić.

Dragan Aca Bulić (Foto: Ringier)

(TV Red/Pitam za druga)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs