POTVRĐENO! Aca Bulić VEČERAS STIŽE u Šimanovce

od strane | mar 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivši dečko Ane Ćurčić, Dragan Aca Bulić poslednjih nedelja je gotovo glavna tema u Zadruzi, a verna publika željno iščekuje njegov ulazak u rijaliti i suočavanje sa Zvezdanom Slavnićem, budući da je i sam Bulić izjavio da, kada bi ušao, na svaki način bi zaštitio svoju nekadašnju ljubav.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Dragan Aca Bulić (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Screenshot TV Pink) • Aleksandar Dimitrijević, Screenshot, Tv Pink / Ringier

Ipak, o njegovom ulasku u Zadrugu se još uvek ne zna mnogo, i dok jedni misle da ga produkcija čuva za neko skorije vreme, drugi su mišljenja da biznismen nikada neće ni ući.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Zoran Lončarević/Screenshot TV Pink/Origami)

Bulić za to vreme gostuje po raznim emisijama i komentariše scene između Ane i Zvezdana, ali i priča o njihovoj nekadašnjoj ljubavi, tragičnom gubitku zajedničkog deteta i odnosu koji neguje sa Anom ceo život.

Upravo o tome će Bulić govoriti i večeras, u emisiji „Amidži šou„, gde će gostovati pored Dare Bubamare, Milene Ćeranić, Sandre Rešić i Gazda Paje.

Dara Bubamara (Foto: Instagram/darabubamara_official)

Njegov dolazak u Šimanovce mnogi iščekuju s nestrpljenjem, a čak se mogu pročitati komentari tipa da će nakon emisije ostati u Šimanovcima, i za vreme večerašnje žurke zapravo ući u Belu kuću.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs