„PONAŠA SE kao da je OSVOJILA NOBELOVU NAGRADU!“ Majka zadrugarke oplela po Anđeli Đuričić

od strane | feb 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Komentarišući odnos svoje ćerke Aleksandre Nikolić i zadrugara Zvezdana Slavnića, Slovenka Lunis nije poštedela ni rijaliti zvezdu Anđelu Đuričić.

Anđela Đuričić Screenshot/Tv Pink • Tv Pink / screenshot

– Ja se nadam u dragog gospoda Boga da se to da ona izabere Zvezdana neće dogoditi. Bila sa Filipom, ne bila, znam da će da bude teško ako se desi kao i prošli put, da će to teško da podnese. Nemam ništa protiv Zvezdana, ali smatram da joj to nije potrebno i da treba sama da bude do kraja rijalitija – istakla je Slovenka.

– Mislim da joj niko nije potreban. Sad ću ja vama da kažem, ja sam pratila to i ne ponovilo se to dabogda nikada više. Bila je jako uplašena tada, tako da, to se desilo poslednji dan te izolacije. Nisu se poljubili, pričali su, to je bilo tada kada je pitao da je zagrli, pa mu je ona rekla: „Pa ajde, zagrli me“.

Slovenka Lunis (Foto: Screenshot TV Pink)

– Hvala Bogu na tome se i završilo, što se mene tiče, ni njemu nije lako u njegovoj glavi. Vidim da ne zna šta će sam sa sobom, tako da, šta će biti, kako će biti, to je veliki znak pitanja. Kako on bude posložio u svojoj glavi, tako će i biti. Ne vidim da se ona njemu dopala, to je bilo nešto čisto da pokuša, pa ako prođe, možda i zaboravi tu Anđelu, odakle ja znam – dodala je gospođa Lunis.

Slovenka Lunise (Foto: Screenshot TV Pink)

– Vidim Anđelino ponašanje, ponaša se kao da je devojka osvojila Nobelovu nagradu, a ne kao da je uradila ono što je uradila. Mora devojka malo da se spusti na zemlju, neke stvari mi nisu jasne, ali dobro, Bože moj – zaključila je Aleksandrina majka koja je, sa druge strane, nedavno zapanjila mnoge tako što je poslala čestitku jezivog sadržaja upućenu zadrugarki Mariji Kulić, zbog čega su je osudili mnogi.

(TV Red)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs