POMIRENJE NA POMOLU? Janjuš doneo DRASTIČNU ODLUKU!

od strane | mar 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

U toku jučerašnjeg dana na imanje u Šimanovcima je pristigla rođendanska čestitka za zadrugara Marka Janjuševića Janjuša od strane njegove bivše supruge Ivane.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Marka su njene reči toliko dirnule da je obelodanio da bi želeo da se pomiri sa njom, te se, u razgovoru sa Šarmen Sorajom Leoni Altman, zahvalio zadrugarki što poštuje njegovu odluku da ne budu ništa više od prijatelja.

– Drago mi je. Moje kraljice su u tebi videle finu devojku, mislim da te Slavnica najviše gotivi. To je glavni administrator, bila je Ivana ali je nešto bila ljuta. To su baš divne žene koje meni podržavaju u svemu. Je l’ si video kakvu mi je čestitiku žena poslala? Kakva je to mašina – istakao je Janjušević.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Red)

– Sad bih joj se vratio da mogu. Nikad me nije pitala gde ću i šta ću, nisam imao pritisak. Nikad nije uradila nešto da bih ja posumnjao. Ajde što sam napolju, pa se i ne zna, muško se i drugovi te navuku, napiju i nekad se desi. Imao sam svu slobodu. Desilo se, budala. Mislio sprdnja, napio se, ma ne pitaj – ostao je nedorečen Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs