“PLAČE KAO SEKA PERSA“ Saška Karan oplela po Ša, pohvalila Stanislava Krofaka, a URNISALA ovu zadrugarku

od strane | mar 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Saška Karan, gostovala je u jednoj emisiji i prokomentarisala sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Ona se dotakla ljubavnog trougla Ša, Mione i Stanislava, veruje u pomirenje Stanislava i Mione zbog njenog stalnog gledanja u njega, priznala da Ša nikada nije videla u gorem izdanju, pa osula paljbu po njemu zbog nekih nerešenih situacija iz prošlosti. Takođe je otkrila da tek očekuje zaplet u rijalitiju zbog svih žena koje se otimaju oko Stanislava Krofaka.

Saška Karan • youtube

Ša i Stanislav ulaze u sve žešće sukobe? Da li ti se čini da se smanji prag tolerancije kod oboje?

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Meni se Stanislav dopada, ušao je zbog sebe, ali ono što ja vidim je da Miona gleda u njega stalno, takođe se Maja primakla njemu kao i Aneli koja je bacila oko na njega. Tako da mislim da će tu biti zanimljivo i da će se svašta desiti. Ša nema granice, on je patološki ljubomoran, sa njim sam imala teške svađe i nikad se nisam sa njim pomirila, niti bih. Ja kako njega znam to nije isti čovek, on je izigravao nekog frajera, još je i pokvaren i bezobrazan. Od njega nije ništa ostalo samo neko ludilo. Mislim da je njemu preko potreban psihijatar. On greši u tome što ne zna za toleranciju, ne može tako da se ponaša i da ljubomoriše za svaku sitnicu. On nije mlad i balavac da se tako ponaša, on je u dobrim godinama. Mi sada vidimo čoveka koji stalno plače kao neka seka Persa. Kad je mene neko video da plačem u rijaltiiju zbog nečega što mi je neko rekao, plače se kući, ja ne dozvoljavam da me vide drugi, a on plače za svaku sitnicu.

Miona Jovaonvić i Stanislav

Kako komentarišeš Maju Marinković i njeno flertovanje sa Stanislavom?

– Već sam rekla ona je bacila udicu i samo čeka trenutak da se tu desi nešto. Maja je kao neka ispušena lula i sad vidi priliku u Stanislavu jer nema nikakvu priču u rijalitiju i totalno je istrošena. Stanislav je dobrostojeći i svaka tu vidi dobru priliku da se tu uglavi i ušuška.

Pink.rs

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs