„Para na paru ide!“ Zacrtala je da joj Dragana Mirković bude svekrva: „Marko je kao lutka!“

od strane | apr 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je počela da ostavlja srca ispod fotografija Marka Bijelića, sina pevačice Dragane Mirković, na Instagramu, mnogi su prokomentarisali da starleta Maca Diskrecija želi da bude snajka biznismena Tonija Bijelića, a sada se ona oglasila tim povodom.

Marko Bijelić i Dragana Mirković (Foto: Instagram) • Instagram

– Što da ne?! Para na paru ide. Žiška na žišku ide. Tu smo negde po bogatstvu. Ne znam koliko ima Draganin sin godina, ali simpatičan mi je. Sigurno je punoletan. Ja bih njega maznula svakako. Zamisli kako bi meni pristajao dvorac. Kako ću da brojim šuške… Dragana na to gleda pozitivno – istakla je u svom maniru Maca u emisiji „Macina klinika“.

– Dragana me gotivi odavno. Puštala je moje spotove na njenoj televiziji. Volela bi me za snajku. To što su se neki podsmevali tome je imalo za cilj da nas posvađaju, ali ništa od toga. Dragana je moja buduća svekrva. Ja je mnogo volim. Biće to bogata svadba. Biće u dvorcu matičar – dodala je Diskrecija.

Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

– Neću da mi svadba bude u kafani. Što u kafani pored dvorca?! Opasna je Dragana. Neće joj, kao u pesmi, srce stati kad joj postanem snajka, a Toni više nije sa njom, pa to nije ni bitno. Oni su mladi duhom. Sin je lep kao lutka. Što da ne bude dupla svadba, ja sa Markom, a Dragana sa nekim mlađim?! – predložila je starleta.

– Provod će biti zagarantovan, ali diskrecija nije. Haos je na pomolu – zaključila je Maca.

Podsetimo, starleta Maca Diskrecija je, govoreći o najglupljim starletama, rekla pokoju reč o zadrugarki Aneli Ahmić.

– Ne mogu da kažem da je glupa i da joj nema pomoći, ali neka to bude Aneli Ahmić. Njoj posle ovog rijalitija sledi još rijalitija. Još više će srozati sebe ovim filmovima što su izašli. Još više će sebe ukanaliti. Muškarcima se prašta kada izađe film, ali ženama ne – istakla je Maca u emisiji „Macina klinika“.

Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

Šta je, sa druge strane, Maca Diskrecija ispričala o starleti Ani Korać pogledajte u odvojenom tekstu: „Dečko Ane Korać nema para!“ Raskrinkala starletu: „Ne može da radi šta hoće kao druge…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs