Paparaco: Dragana Mirković snimljena u autobusu, sama vuče kofer nakon što se požalila na finansije!

od strane | apr 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Muzička zvezda Dragana Mirković vraća se nakratko u Srbiju, odakle se odavno odselila kad je stupila u brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Dragana Mirković (Foto: Ringier/Ustupljene fotografije) • Ustupljena fotografija / Ringier

Mirkovićeva se trenutno razvodi od Tonija posle više od dve decenije zajedničkog života, a na aerodromu u Beču smo je uslikali malo pred putovanje za Beograd.

Dragana se vozila autobusom na aerodromu do ulaza u avion, a bila je odlično raspoložena, pa se sve vreme smeškala.

Dragana Mirković (Foto: Ringier/Ustupljene fotografije)

Sa sobom je Dragana vukla kofer i torbu, a dok je sedela u autobusu iz ruku nije ispuštala mobilni telefon.

Draganin sin Marko Bijelić je, inače, danas u toku dana objavio da je došao u Srbiju.

Dragana Mirković (Foto: Ringier/Ustupljene fotografije)

– Njihova je odluka da se ne eksponiraju medijski. To je malo i začuđujuće jer obično klinci u tinejdžerskom dobu požele da budu viđeni, požele da budu bitni. To je, valjda, negde prirodno. Međutim, oni ne. E sad, da li je to negde moja krivica, uslovno rečeno… Ja sam presrećna što se ne eksponiraju, što su tako odlučili. Meni je uvek bilo dovoljno da je tu samo jedno poznato ime, moje. Još deca? Neka hvala! Moja je krivica jer su to odlučili jer su me jedino videli uplakanu u životu kada sam plakala zbog laži neke koja je objavljena javno. Trebalo je to da sakrijem od njih, ali sam ja preiskrena! Nisam ništa želela da krijem od njih – kazala je Mirkovićeva pre nešto više od dve godine o deci.

– Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravo, a Manuela bira između dva fakulteta, bila joj je matura… Odlični su učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno – dodala je tada Dragana u emisiji „Amidži šou“.

Gde je, sa druge strane, Dragana Mirković bila pre nastanka ovih paparaco fotografija pogledajte u odvojenom tekstu: Spakovala kofere i napustila DVORAC u Beču: Dragana Mirković se oglasila NIKAD SREĆNIJA, evo sa kim je

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs