Ovo je BIVŠI MUŽ Milene Kačavende! Otvorila dušu o PROPALOM BRAKU: “Potpisujem svojom krvlju“

od strane | mar 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, u prvim je borbenim redovima odbrane svoje prijateljice, koja je ušla u rijaliti „Zadruga“ nakon što ju je nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Milena Kačavenda • screenshot

Milena je svojim javnim istupima, skrenula pažnju javnosti na sebe, pa su mnoge zaintresovali i detalji iz njenog privatnog života.

Milena je progovorila i o bivšem mužu i razlogu njihovog rastanka.

– Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.

Kačavenda je otkrila i da li nakon kraha sopstvenog braka još uvek veruje u ljubav.

– Evo ovako, moj brak je bio moje lično veliko razočarenje, kada je prekinut jer sam gradila nešto 27 godina, onda znate kada Vam neko sruši sneška, onda se pitate gde sam bio šta sam radio i slično. Prošla sam jednu krizu psihološku, nakon raspada porodice, ostala sam da živim sama sa decom. Međutim prošlo je vreme, odbolovala sam, za razvod braka kažu da je jedna mala smrt, koju ja mogu da potpišem svojom krvlju. Šta mogu da kažem apropo toga, da li verujem u ljubav, da ja verujem u ljubav, verujem da svako ko ne živi u kvalitetnom braku ima pravo da potraži neku osobu koja će da je voli i podržava. Nije lako naći partnera, ali je teško naći partnera pored kojeg ćete biti srećni. Ja iskreno verujem u ljubav. Primer sam živi toga, da je moguće. I kada gledam Anin primer, da ja sam sigurna da će ona naći nekog partnera koji će je ušuškati u svom zagrljaju i nadoknaditi sve ono što je ona propustila kao žena nemoćna da se sama izvuče iz zagrljaja zlostavljača.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs