OVAJ FRAJER JE NOVI DEČKO Teodore Džehverović! OTAC mu je bivši trener Crvene zvezde

od strane | feb 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nedugo nakon raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem, pevačica Teodora Džehverović je, prema saznanjima medija, uplovila u romansu sa fudbalerom Markom Jankovićem.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Marko je sin Aleksandra Jankovića Saše, nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

Janković je četiri godine mlađi od Teodore, a dosad je igrao za nekoliko fudbalskih klubova.

Marko Janković (Foto: Screenshot YouTube/Crvena zvezda)

– Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo počeli da se viđaju. Nakon trećeg susreta su se smuvali, a Teodora je tada tek bila zvanično raskinula s Ninom i bila je slobodna devojka. Marku se ona jako dopala i bio je spreman na sve da bi je osvojio, a i on se njoj svideo – otkrio je izvor blizak paru.

– Znam da je Teodora pričala da posle razlaza s Ninom neće da bude u vezi ni sa kim neko vreme, jer je planirala da se maksimalno posveti karijeri, ali, eto, Marku nije mogla da odoli. Njih dvoje gledaju da usklade svoje obaveze i da ne zapostave vezu. Teodora još uvek ne želi da o novoj ljubavi priča u javnosti jer joj prija da se za njih dvoje ne zna.

Aleksandar Janković Saša (Foto: Screenshot YouTube/Crvena zvezda)

Pevačica se, sa druge strane, našla na meti skrivene kamere koja je otišla predaleko, te je Teodora plakala pred kamerama, uplašena za život, te su mnogi osudili osobe koje su joj priredile ovo nimalo prijatno iskustvo.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs