„Otišla u Tursku bez mene, a ostala trudna, kako?! Od zraka?!“ Asmin Durdžić u Eliti nastavlja da raskrinkava Aneli Ahmić

od strane | maj 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Biznismen Asmin Durdžić je stigao u Šimanovce i u sudiju „Elite“ nastavio svoje izlaganje o nekadašnjoj partnerki Aneli Ahmić, inače učesnici ovog TV formata.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Mi smo davnih dana shvatili da je naš odnos prijateljski. Ja imam dokaze, koje sam objavio na društvenim mrežama, gde se ona žalila ljudima da nismo godinu dana imali odnose. Ona nema šta nije izmislila za mene. Da sam gej, da nemam pare, samo da me ponizi – istakao je Asmin.

– Ja sam nju prijateljski poslao u Tursku da se odmori, a ona je rekla da je tamo ostala u drugom stanju. Kako sa mnom, kad ja nisam ni bio tamo? Jedino ako je od zraka ostala trudna. Aneli sad govori da sam ja nju stalno zvao, ali ne. Ja sam to radio samo jer imam dete sa njom, a ona se po par dana nije pojavljivala kući – dodao je Durdžić.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Normalno je da kao otac reagujem. Meni Anelina porodica ne dozvoljava da viđam dete. Oni govore da ja nemam pravo na to dete. Ja sam rekao da ću ga jednog dana uzeti, samo da je prepadnem, a onda sam ispao najgori. Ja sam otac tog deteta. Oni me ponižavaju zbog poklona koji sam poslao detetu – otkrio je biznismen.

– Ja nisam jedini koji ima dete. Ne razumem taj komentar da Staniji kupujem brendirane stvari i automobil, a njima dajem 1.000 evra. Da su bile normalne, ništa im ne bi falilo. Aneli sam davao po 5.000 evra svakog meseca, kad je ušla. Slao sam joj 2.000 za izlazak i ona slika šampanjac – otkrio je Asmin.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

– Nakon pet dana mi kaže nema dete sok u kući. Ja joj ponovo pošaljem i opet nema para. Koristila je dete kao sredstvo. Pitam se svaki dan da li dete sad ima, ali imam čoveka koji je blizak njima. Dao sam joj 2.500 evra da ima dete i ona je to potrošila. Daj Jasni i Siti pare za dete i potrošiće to – tvrdi Durdžić.

– Nenormalnu su i onda ja monstrum što ne šaljem. Mnogo mi znači Nora, svaki dan gledam slike. Mala je moja original. Koliko puta mi je rekla u svađi dete nije tvoje. One čuvaju dete kod sebe, da bih ja bio monstrum, a one žrtve. Bolje da se ubijem, nego što sam ušao u tu familiju – dodao je biznismen.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

– Šta treba, da finansiram Situ i Jasnu?! Moj otac je stvarno dobar i pošten čovek, ali teško mu je da sluša te laži. Što se Site i eksplicitnog snimka tiče, nisam dao taj snimak, nego Sita, u dogovoru s nekim. Da ispadne da sam ja s nekim muškarcem u krevetu. Sita je isto krupna i dlakava, kao muškarac – šokirao je Asmin izlaganjem.

– Ko je ona da komentariše moj snimak. Ima jedno ime tu, koje ne želim da imenujem. Sve je bilo u dogovoru, da bi mi napakovala priču da sam gej. To što sad Sita priča da ja lažem, pa da, Aneli uradi nešto pred kamerama, pa kaže nisam. Kod njih ceo svet laže, samo one ne – istakao je Duržić.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

– Bilo me je sramota toga što sam rekao da je Sita na snimku. Njen muž me molio da kažem da nije ona i to sam uradio iz poštovanja. Umesto da kaže hvala, njoj krivo što sam to demantovao, počela da me pljuje još više – zaključio je biznismen.

Podsetimo, ranije tokom gostovanja u emisiji Asmin je otkrio kako su se njih dvoje upoznali.

– Nisam znao da će ući u „Elitu“ tada kada je ulazila…Samo za početak, Aneli mi nije supruga, već bivša devojka. Život mi se promenio negativno, mnogo otkad je počela „Elita“. Promenilo se svašta nešto, jer mi je teško psihički. Mnogo laži je izrečeno. Nisam mogao ni da zamislim da će Aneli biti učesnica – poručio je Asmin kada je stigao u studio „Elite“.

– Mi smo se upoznali tako što sam ja okačio neku objavu s kučetom, a ona je rekla da bi došla kod mene da se kupa u bazenu. Mi smo se videli, a nakon toga mi je ona pisala, onda ju je zanimalo što je ignorišem, ali mi je rekla da je trudna i da joj kasni ciklus. Nisam želeo dete sa njom – dodao je Duržić.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ona je rekla da želi da dođe i da prekine trudnoću, odnosno da se očisti. Kad je došla u Linc kod mene, ona je rekla da joj treba sedam dana, kako bi to uradila. Ja sam joj rekao da ona sama odluči šta hoće. Tada nismo definisali naš odnos. Nikad se moji roditelji nisu mešali, oni su mi kao najbolji prijatelji – nastavio je biznismen.

– Upoznavanje je bilo okej, ne kao ono što je ona rekla. Ja ne živim sa roditeljima i kako ona može da ne valja njima? Ne mogu da kažu da im ne odgovara. Ona je samo ušla da me osramoti i da ispadne da sam seljak. Nikad je nisam tukao, tražila je stalno svađu i vređala me kao Janjuša – istakao je Asmin.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nešto joj fali, samo poludi. Ima prebačaje. Mene je Sita nagovarala da dam intervju. Aneli je objavila neku sliku sa modricom na nosu, ne znam šta je to bilo. Ona je meni razbila glavu flašom, jer joj nisam dao da koristi narkotike. Nisam nikad nijednu devojku udario. Devojka vređa najstrašnije – tvrdi Durdžić.

– Tako pričaju njena majka, Sita i ona. Prvi put sam čuo u to u rijalitiju da sam je ošamario na dan sahrane njenog oca – ispričao je biznismen.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

Asmin Durdžić je, sa druge strane, u tajnosti poslao ružu jutjuberki Luni Đogani, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Asmin Duržić tajno poslao ružu Luni, pa joj Marko zamerio! Đoganijeva se izvinjavala Staniji…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs