OTAC JAVNO PODRŽAO AFERU Maje Marinković SA OŽENJENIM, pa se pokajao: „U toku sam o svemu!“

od strane | avg 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Nekadašnja zadrugarka Maja Marinković i kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, koji je inače oženjen, uhvaćeni su na istoj lokaciji u Crnoj Gori.

Dragomir Desipić Desingerica Maja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Zoran Ilić) • Snežana Krstić, Zoran Ilić / Ringier

Nakon toga brzo su počele priče da su u emotivnoj vezi, a njen otac Radomir Taki Marinković objavio je njihove fotografije na svom Instagramu, i na taj način podržao još jednu Majinu aferu u nizu.

Međutim, kako saznajemo, Maja je zbog repera doživela nervni slom, a posle toga ubrzo se oglasio i Taki.

Radomir Marinković Taki (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Naime, kada je Taki video da ne ide sve kako treba u njihovom odnosu, brzo je okrenuo ploču, pa se ogradio od toga što je podelio ćerkine fotke sa oženjenim Despićem.

– Pogrešno je protumačen moj stori. Hteo sam da pokažem da sam u toku o svemu, i da tu ništa ne postoji. Jako je ružno praviti probleme ljudima bez ikakvog razloga – pokušao je da se opere Taki.

Radomir Marinković Taki (Foto: Instagram/takitadza)

Šta je, sa druge strane, Radomir Marinković Taki u poslednjem intervjuu ispričao o nekadašnjem zadrugaru Bilalu Brajloviću pogledajte u odvojenom tekstu: „Ostavio je i POBEGAO!“ Bilal priredio Maji PAKAO u Sarajevu: „Napravio je modrice i ogrebotine!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs