Opa! PAO POLJUBAC između Milene Kačavende i Sanjina Horvata!

od strane | sep 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugari Milena Kačavenda i Sanjin Horvat zbližili su se još od karantina, u koji su zajedno došli, a iz dana u dan sve više vremena zajedno provode u „Eliti“. Njihov odnos postao je jako zanimljiv ostalim učesnicima koji borave sa njima, publici, ali i na društvenim mrežama, gde pratioci rijalitija komentarišu njihov odnos i prate svaki mogući detalj.

Sanjin Horvat i Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Sinoć se na „Pretresu nedelje“ podigla prašina, nakon što je Kačavenda napravila ljubomornu scenu jer je provodio vreme sa drugom učesnicom i kaznila ga tako što ga nije uzela za omiljenu osobu, što je proizvelo novu svađu. Međutim, Milena i Sanjin su uspeli da spuste loptu.

Milena i Sanjin su se za vreme emisije domunđavali u pušionici, gde je u jednom trenutku čak pao i poljubac.

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat (Foto: Screenshot TV Pink)

– Izdala si me danas, nisi ti glupa žena – poručio je Horvat.

– I te kako jesam – poručila je Milena.

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat (Foto: Screenshot TV Pink)

Odnos Kačavende i Sanjina iz dana u dan je sve interesantniji, pogotovo jer je on ušao zauzet i prvih nekoliko dana je pozdravljao svoju devojku, a onda se više fokusirao na druženje sa Kačavendom. Fanove rijalitija koji komentarišu ovaj odnos na društvenim mrežama zanima da li će njih dvoje ući u vezi i da li će kuma u prvom učešću u rijalitiju pronaći dečka i skroz pokazati kakva je u ljubavi.

Milena Kačavenda je, sa druge strane, u toku današnjeg dana stala na „ratnu nogu“ sa Miljanom Kulić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: BUKTI RAT IZMEĐU MILJANE I KAČAVENDE! Odjekivala Bela kuća od svađe: “Od danas sam ti ja neprijatelj“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs