„OMANULA JE!“ Kuma razočarana u Anu Ćurčić! „UŠLA JE KAO BOMBA, a izneli su je!“

od strane | feb 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako je bezrezervna podrška kumi Ani Ćurčić, Milena Kačavenda ne krije razočaranje ponašanjem učesnice šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink/TV Red) • Tv Pink, RED TV / screenshot

– Shvatila sam da je Zvezdan Slavnić jedini čovek na planeti koji se izbode nožem a da rane nema, koji proleće kroz prozor kao da je od šečera, koji preti da će skočiti u jezero, u koje nikada nije skočio. Kumica mi se izgubila, ja sam je malo precenila, mislila sam da je daleko stabilnija – istakla je Milena.

– Ušla je tamo na velika vrata, bila je bomba, a izneli su je. Tu je došlo do kovitlanja emocija. Razočarenje je jezivo. Nije lako kada te muškarac ostavi pred milionskim auditorijumom. Meni puno ljudi piše, nisam znala da je to toliko aktuelno. U ovom trenutku mislim da je omanula tu gde nije uspela da izniveliše svoje emocije.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

– Evidentno je da ona trpi neki strah, i iz tog straha štedi Zvezdana, a okreće se Anđeli Đuričić koju ne krivim ni za šta – dodala je Kačavenda.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anina kuma je, sa druge strane, prilikom davanja poslednjeg intervjua mnoge šokirala iznošenjem teške životne sudbine Slavnićeve majke, ali i otkrićem da je ona hospitalizovana, kao i da preti da će dići ruku na sebe.

(TV Red/Pitam za druga)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs