„OJADIO RADNICU U KOCKARNICI za 700.000 dinara, pa joj još i ZVEKNUO ŠAMAR!“ Anina drugarica raskrinkala Zvezdana Slavnića

od strane | feb 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, najbolja drugarica zadrugarke Ane Ćurčić, ne prestaje da iznosi skandalozne detalje o prošlosti nekadašnjeg robijaša Zvezdana Slavnića.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink/TV Red) • Tv Pink, RED TV / screenshot

– Oni su bili 13-14 godina zajedno. Prošli su sve i svašta, bila je to ljubav jedna ozbiljna, divan odnos između njih. Međutim, u međuvremenu su se stvari promenile, jer se on životno nije snašao, nije pronašao, tada su krenuli problemi i stvari se izmenile. To je notorna glupost da su njih dvoje svoje prethodne partnere varali jedno sa drugim, nema tu reči o prevari – počela je izlaganje Milena.

– Oni i danas imaju super odnos. Zvezdanova prva supruga je takođe fenomenalna, imaju super odnos ona i Ana. Ljudima ništa nije jasno, čak se priča da su se oni sve dogovorili, a ja sam tu neki svedok saradnik. Ne! Pitaju žene šta je sa njim radila tolike godine. Ljudi, nije on uvek bio takav, nije bio nasilnik od početka njihove veze, promenio se u međuvremenu i to traje neki period.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ana je ostvarena žena, on je želeo s njom da ima decu, da ima legalne poslove, a to nije uspeo. Prati ga neko ime kriminalca, a tvrdim da to nije. Nije ni kriminalac, ni poslovan čovek, nije se ostvario. Ana je životno ostvarena, a njega je stigla kriza srednjih godina. Počeo je da traži spas, kao svi slabići, u kocki, u nasilničkom ponašanju i postao je sve gori – dodala je Kačavenda.

– Ona nije trpela ovo ceo život, već neko poslednje vreme i verovala je da će se promeniti, da će sve biti strava. Žestoko se nerviram kad mu Ana briše suze i teši ga, to nije zaslužio, ali ne želi njemu tamo skandal, da bude izbačen i da ostane bez honorara, da plaća penale.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ne želi da bude krivac, on je sve vreme napada:“Ti si ovde došla da ja odem u zatvor“. Ona taktizira, pokušava da ga smiri i drži ga po strani. Teško je držati ga pod kontrolom, a ona ga najbolje zna. To za Zvezdana i Anđelu Đuričić je interesantna priča. Dolazila sam kod njih kući, on je bio lud za tom „Zadrugom“ – nastavila je izlaganje Anina drugarica.

– Stalno je govorio za Anđelu:“Kako divna jedna devojka, kako je smerna, čedna i poštena“, stvarno je to govorio. Ispostavilo se, vidite, da on uđe u „Zadrugu“ ove godine i da se njih dvoje spanđaju. On je sve znao poimence, bio je u toku. Anđelu je stvarno hvalio. Htela bih da kažem Ani:“Pusti tu devojku, ništa nije kriva“, meni je nje i žao.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Stvarno nema pojma s kakvim predatorom ima posla. Videli smo mu ponašanje, ono skakanje, naskakanje… Ljudi se stvarno plaše, zaziru od njega. On je nju češljao, pravio sendvič… Meni je to bilo fascinantno. Ja sam se tad našalila, rekla da joj proverava kvalitet kose dok je ne iščupa – istakla je prijateljica Ćurčićeve.

– Zvezdan jeste varao Anu. Kada je ušao, dušebrižnici su krenuli da se oglašavaju, ima tu argumentovanih stvari, zaista. Ana je pričala o tome, to je tačno. Čak smo Ana i ja išle u tu kockarnicu. Zamislite tog manipulatora! On ide u kockarnicu i kocka se. Mi to ne znamo, a toliko ima pikanterija, volela bih da se raščivija sve, da bih mogla da pričam.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– On kocka, na 30 metara od mesta gde živi. Devojka koja radi unutra za platu, on je nju prevrnuo da je devojka njemu ukucala 700.000 dinara na aparate. To je prokockao i otišao. Devojka je 700.000 dinara kladionici vraćala, čak je dobila ćušku, šamarčinu od njega, pošto je Ana našla tu devojku, otišla da razgovara sa njom, da vidi šta se dešava, šta se radi – nastavila je izlaganje Milena.

– Devojka u bezizlaznoj situaciji, ima 21 godinu, tek postala punoletna i počela da radi… On je njoj prodavao priču neku o emotivnoj vezi, piju piće, on tu sedi, ona tu radi. Ti si devojku izmanipulisao! Onda Zvezdan kleči, plače, kune se da ništa neće više uraditi. Taj novac je na kraju vratila Ana.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Zvezdan je sjajan tip za druga, vrlo društven, komunikativan. Nikada nije bio loš tip. Za njega kao druga, ne mogu da kažem apsolutno ništa. Ovo je trebalo da bude njegov put da uđe u legalne tokove, znali smo da ima ozbiljnu šansu da ostane do kraja, da bude jedan od favorita – istakla je Kačavenda.

– Kada bi se ona pomirila sa njim, ja bih doživela nervni slom. Nisam za to. Mislim da, nakon svega, kada je javno ženu ostavio pred milionskim auditorijumom… Smrtno me je uvredilo kada je rekao:“Mi smo se izlizali pre godinu i po“. On je tada izašao iz zatvora u kojem smo ga nas dve obilazile, išle na suđenja, dovodile decu…

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Gledale smo da svima bude dobro, a za Anu je bilo – šta bude neka bude. On više ne može da bude moj drug. Kada si izdao ženu koja ti je prijatelj najveći, šta ćeš onda meni da uradiš? Plašim ga se kao prošlogodišnjeg snega. Mislim da se on više plaši kako bi se suočio sa mnom, jer ja imam kratka, jasna, konstruktivna pitanja za njega – smatra Anina drugarica.

– Ona je sve to doživljavala i kod kuće. Nije to krila od mene, samo je ublažavala. „Znaš, Zvezdan je ljut“, a ja znam kako ta njegova ljutnja izgleda. Ona je svako malo renovirala stan, svaki put kad dođem kod njih druge su čaše… Pa, niko ne krade čaše iz stana. To ponašanje mi je bilo jezivo, trebalo je određeno vreme da ja zvanično saznam.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Neka joj je Bog u pomoći. Žao mi je što ga nije napala od starta. Rekla bih joj da ne šalje dobru poruku ženama, ne treba žena da bude ta koja će jednog nasilnika da smiruje. Treba da daš poruku ženama – izađite iz toga, izborite se. Ja njemu zdravo na ulici više, dok je živ, neću reći – zaključila je prijateljica Ćurčićeve koja je, podsećanja radi, nedavno zapanjila javnost iznošenjem mračnih tajni porodice Slavnić.

(TV Red/Ne gledam ti ja to)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs