OGLASILA SE MAJKA Ane Ćurčić nakon Zvezdanovih tvrdnji da ju je ĆERKA TUKLA: „Plačem non-stop!“

od strane | mar 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mila Ćurčić, majka zadrugarke Ane Ćurčić, oglasila se nakon što je njen bivši zet Zvezdan Slavnić obelodanio da ju je ćerka navodno tukla.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ne, ja prosto ne mogu da verujem da je tako nešto rekao! Sa mojom Anom ne da imam dobar odnos nego, iskreno, bolji nego sa starijom ćerkom. Ona mene kad vidi, ona me zagrli, mazi me i ljubi me po pola sata. Mnogo sam emotivno vezana za nju, ona mi je mlađa, Ana mi je nešto posebno – počela je izlaganje Mila.

– Taman posla da je podigla ruku na mene, pa da je to uradila… To bi bilo strašno, verujte da bih vam čak i rekla! Sve to što je Zvezdan juče ispričao je laž, neistina, teško mi pada da to slušam. Jezivo sam se osećala kada sam to čula, plačem non-stop, imam pritisak. Trudim se da ne gledam, igram se sa praunukom, malo da se zabavim i skrenem misli.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Kada sve ovo bude prošlo, ako se ona izvuče od njega, ja ću slaviti njen drugi rođendan. Čujem se sa unucima. Iva mi kaže: „Bako, ja ne mogu da pričam o tome i ne mogu da gledam“, a Luka mi je rekao, danas je bio kod mene: „Bako, nemoj da gledaš ako se nerviraš“. Deca su dobra, zdrava, podnose to kako oni znaju i umeju, a meni je najžalije Ane – zaključila je Ćurčićka.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs