„ODLAZIM NA PUT BEZ POVRATKA“: Nebojša Tubić Žabac u teškom stanju!

od strane | mar 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac (63), kako tvrdi, ima ozbiljnih problema sa zdravljem.

Nebojša Tubić Žabac (Foto: Screenshot TV Happy) • TV Happy / screenshot

Nekadašnji partner pevačice Goce Božinovske navodi kako mu otkazuju unutrašnji organi, te da drugi put vodi borbu za život. On je pre 11 godina teško ranjen kad je nepoznata osoba u njega ispalila više metaka iz automatske puške, a zbog činjenice da je jedan hitac prošao kroz glavu više puta je operisan.

– Nisam dobro, imam ozbiljnih problema sa zdravljem. Svašta nešto. Odlazim polako. Prostata, bubrezi, otišlo, ne radi… Nigde ne izlazim iz kuće, sve je kritično. Doktor mi je našao da imam specijalni vid demencije i da mi odumiru moždane ćelije mnogo brže nego kod običnih ljudi, tako da je moj mozak star devedeset godina. Ozbiljna bolest je u pitanju – govorio je Žabac jedva razumljivo.

– Nisam sposoban ni za šta. Svi objavljuju ko je više bolestan, Brus Vilis bolestan, Šeron Stoun bolesna, ima i naših poznatih koji putuju bez povratka. Dolazi vreme da ja polako odlazim. Bolujem od demencije, glava mi je skroz otišla. Načet sam, organi mi odlaze, eto, prošao mi je rok upotrebe – požalio se on, pa otkrio da li je Goca Božinovska upućena u ono što mu se dešava.

– Goca? Čujemo se ponekad, šta će, jadnica, i ona ima muka. Ne vadi cigaru iz usta. Ali ne mogu da brinem o njoj jer imam svojih životnih problema. Daj bože da preteknem, ali teško. Dva puta sam bio mrtav, pa mi je svejedno da li ću sad da umrem. Ja sam živi leš – priznao je.

Goca Božinovska (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Tubić je pred pandemiju korona virusa zakazao svadbu sa prijateljicom Melanije Tramp, koordinatorkom za evropske investicije za Srbiju Marijom Vurnik Lukovac, ali su planovi morali da se otkažu.

Tubić je pred pandemiju korone zakazao venčanje s drugaricom Melanije Tramp, koordinatorkom za evropske investicije za Srbiju Marijom Vurnik Lukovac, ali je to morao da otkaže:

– Sve je bilo planirano, ali je otkazano. Nema ništa od svadbe jer sam ja gotov. Marija je tu uz mene, vodi me kod lekara, samo me ona gleda i brine. Šta će, teret sam joj, ali me voli pa trpi žena. Glava mi je trajno oštećena bez mogućnosti izlečenja i takvog muškarca može da voli samo žena kao Marija – ističe on za „Kurir“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs