„Od SIROTICE BEZ GAĆA sam napravio DAMU!“ Marjan Šarić razvezao jezik o Ivi Grgurić!

od strane | feb 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nakon što je nekadašnja zadrugarka Iva Grgurić u jednom od intervjua ponovo progovorila o nekadašnjem partneru Marjanu Šariću, poručujući da je pored njega živela kao u „zlatnom kavezu“, biznismen iz Hrvatske je rešio da se oglasi.

Iva Grgurić i Marjan Šarić (Foto: Instagram/iva_grguric/Facebook/marijan.saric.587) • iva_grguric, Facebook, marijan.saric.587 / Instagram

– Vreme je za istinu. Ta žena šta priča javno je totalna laž. Obišao sam ceo svet. Ona mi je dovedena. Bila je puka sirotinja. Bukvalno od sirotice bez gaća sam napravio damu. Žalila mi se i ja sam joj sve najbolje uradio u životu. Imam kompletnu dokumentaciju od lekara – počeo je izlaganje Marjan.

– Vodio sam je kod doktora da izleči bakterije i infekcije koje je imala na genitalijama. Nikad je nisam pratio ni uhodio, s njom nemam nikakav kontakt, ali vidim da me često pominje u medijima. Mnogo sam novca potrošio na nju, bolje ne govoriti o tome. Pominjati te velike cifre je smešno.

Iva Grgurić MAC crveni tepih (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Ja nju nisam pratio nikad i nigde. Nije mene bilo u Zagrebu, stalno sam bio na poslovnom putu. Sve što imam o njoj ću javno da obelodanim ako me ponovo bude uzela u usta i nastavila da javno iznosi neistine – dodao je Šarić.

Iva Grgurić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Sa druge strane, Grgurićeva se nedavno našla u vrtlogu sukoba sa nekadašnjom zadrugarkom Minom Vrbaški, te su pale teške reči sa obe strane, te nema sumnje ga će ona i ovoga puta biti britka na jeziku kada bude odgovarala biznismenu na prozivke.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs