NOVI OBRT: Milan Milošević PONOVO NA TELEVIZIJI na kojoj je juče dao otkaz!

od strane | sep 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Milan Milošević je u toku jučerašnjeg dana dao otkaz na televiziji sa kojom je potpisao ugovor o radu pre nekoliko meseci.

Milan Milošević (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

I dok Milan, sa jedne strane, tvrdi da je on dao otkaz, sa televizije poručuju da je Milošević upozorenje dobio dan ranije, te da će na sudu morati da pravda to što je, kako se navodi, radio svega sedam sati i 18 minuta za ceo period koji je bio pod ugovorom, odnosno da je, prema toj računici, bio plaćen 5.000 evra za sat.

Milan Milošević (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Međutim, bez obzira na sve što se izdešavalo u toku jučerašnjeg dana, večeras će se uredno na ovoj televiziji emitovati emisija koju je Milan snimio ranije, a na ovoj televiziji je čak u toku celog dana moguće videti baner koji najavljuje Miloševića kao gosta.

Milan Milošević (Foto: Instagram/milanmilosevic_official)

Osim toga, u privatnim prepiskama koje su objavljene, govori se i o navodnom sukobu između Milana i novopečenog voditelja ove televizije – nekadašnjeg zadrugara Bilala Brajlovića, koji se desio pre nego što je Milošević dao otkaz.

Milan Milošević (Foto: Screenshot TV Hype)

Milan Milošević je, sa druge strane, objavio dokaze da je on bio taj koji je dao otkaz, odnosno da ga nije dobio, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Isplivala ISTINA o otkazu Milana Miloševića, objavljen NEOBORIV dokaz

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs