NOGE UVIS! BAŠ VOLI BAZENE: Peca posle Maje Marinković i NJU ODVEO NA BRČKANJE! (Foto)

od strane | feb 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pulsonline

|

Petar Raspopović Peca dobro je poznat svima onima koji pomno prate živote rijaliti zvezda Aleksandre Subotić i Maje Marinković.

Maja Marinković i Petar Raspopović Peca (Foto: Instagram/majaamarinkovic) • majaamarinkovic / Instagram

Podsećanja radi, Petar je minulog leta javno varao suprugu sa zadrugarkom, a do obelodanjivanja ove afere je došlo kada su u medijima osvanuli snimci na kojima Raspopović uživa na bazenu sa Majom.

Upravo zbog toga je mnoge začudila Aleksandrina odluka da sada, mesecima nakon što je Peci prešla preko prevare, ode sa njim na bezen, kao i da naprave mnoštvo fotografija na istom.

Aleksandra Subotić (Foto: Instagram/sandrasuboticss)

– Da li vas ovako slika muž? – pitala je Subotićeva pratioce na Instagramu uz prizor na kom ju je moguće videti nasmejanu pored muža koji je podigao nogu uvis.

„Tako je i Maju slikao“, „Je l’ realna ova da ovo stavlja, a nije prošlo ni godinu dana otkad je na nekom takvom bazenu bilo šta je bilo sa Majom, da se sad ne izražavam“, „Ona ovo namerno radi da bi je ljudi prozivali“, „I ja mislim da namerno provocira, a posle će da kuka što je narod proziva, samo da je u centru pažnje“, nizali su se komentari na Tviteru.

Aleksandra Subotić i Petar Raspopović Peca (Foto: Instagram/sandrasuboticss)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs