NIŠTA U NOVČANIKU NIJE OSTALO! Anita Stanojlović ODVELA U PROPAST Matoru!

od strane | avg 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnje zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su se vratile u Beograd sa medenog meseca na Zanzibaru.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Kako im je bilo mogli ste da vidite i na fotografijama i snimcima, ali to nije ništa u poređenju sa onim što su nam one pričale. Samo da im vidite osmehe na licima, pa to sve puca od sreće i ljubavi. Ipak, istina, žale se da su potrošile mnogo novca, ali i to nekako kažu nasmejane – ispričala je za „PulsOnline.rs“ prijateljica ovog para.

Anita Stanojlović (Foto: Ringier)

– Preda mnom nisu pričale o ciframa, kao što vidim da se piše o tome na sve strane, ali vidi se da nisu žalile novca da im bude lepo jer se medeni mesec pamti ceo život. A znate i sami Jovanu kako je galantna i kakav je džek. Ona sve što zaradi u Zadruzi potroši na izlaske i poklone društvu, a naravno ni da Anita nije izuzetak – dodala je naša sagovornica.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Jovana se najviše otvorila jedne večeri kad ju je Anita napila. To je hit priča. Ma, pričaće to sigurno u „Narod pita“ ili u „Eliti“. Anita je napila Jovanu, pa je ona bila presrećna što kraj sebe ima ženu koja je napija, a ne da joj broji čaše i flaše. Međutim, tu je nastala prava propast jer se Jovana uhvatila za novčanik i počela da čašćava celu kafanu i da tera sve da piju na njen račun – dodala je naša sagovornica.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Anita nije mogla da veruje šta vidi, ali ju je pustila. Malo kad su se otreznile i videle koliko su para spiskale uhvatile su se za glavu, ali znaju one da će to zaraditi. Jovana se sad šali da ju je Anita odvela u propast, ali čak i kad to kaže sva se ušećeri od ljubavi – zaključila je sagovornica za naš portal.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

U kakvom kupaćem kostimu se, sa druge strane, Anita Stanojlović pojavila na plaži pogledajte u odvojenom tekstu: „VIŠE LANACA NA TEBI NEGO U GVOŽĐARI!“ Tanga kupaći Anite Stanojlović uzdrmao Instagram! „KAO BRENINA ROBINJA!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs