„NISI MI NIŠTA, što da se IZVINJAVAM?!“ Anđela Đuričić odbrusila Ani Ćurčić

od strane | feb 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Anđela Đuričić je ustala pred svima i istakla da ne oseća potrebu da se izvini cimerki sa imanja u Šimanovcima Ani Ćurčić jer je bila sa njenim suprugom Zvezdanom Slavnićem.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink) • screenshot

– Meni se Zvezdan poveravao o njihovom odnosu, i normalno mi je sve ovo i da se zagrle i da popričaju jer su toliko godina proveli zajedno. Mene to ne povređuje. Ja sam sada uključila razum, isključila sam srce, gledam da me stvari vezano za njega ne dotiču. Ona je njemu i prijatelj i žena i vidi se da će on nju voleti do kraja života. To mene ne može da povredi – istakla je Anđela.

– Ja sam ušla kao samostalna, a tako ću izaći. Morale su neke stvari da se dese da bih se ja opametila. Desila se neke prirodna selekcija i sada sam shavatila da sam ja jedan višak u celom odnosu. Više neću pričati o svojim emocijama, a ja ću svoj krst nostiti sama i bez Zvezdana, to više neću komentrisati, jer kako sam rekal ja sam višak.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja moram da kažem da nisam dovoljno razmišljala o Ani, ali opet kažem ona meni nije ništa. Žao mi je zbog načina kako je on nju ostavio, mi nismo mogli da ćutimo i nema opravdanja ni za šta. Ne vredi da joj ja kažem žao mi je ili bilo šta – dodala je Đuričićeva.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđelu je, sa druge strane, u poslednjem intervjuu izvređala majka zadrugarke Aleksandre Nikolić zbog čega je izazvala podeljene reakcije, pri čemu su joj mnogi poručili da bi „trebalo da obrati pažnju na ponašanje svoje ćerke, pre nego što počne da priča o drugima“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs