„NISAM ZNALA DA JE KATARINA BILA DEVOJKA SA KOJOM ME JE VARAO!“ Oglasile se bivše devojke Darka Lazića nakon šokantnog priznanja!

od strane | sep 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su izgovorili sudbonosno „da“, posle dugogodišnjeg poznanstva, a ono što je šokiralo javnost, ali i njihove bivše partnere jeste priznanje o preljubi.

Marina Gagić, Darko i Katarina Lazić (Foto: Ringier/Oliver Bunić/Snežana Krstić/Milan Ilić) • Oliver Bunić, Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

Naime, pred kamerama brojnih medija Katarina i Lazić izjavili su da su varali svoje bivše partnere čak 14 godina unazad, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo.

– Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u „Zvezdama Granda“, nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na „mesto zločina.“ Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se „malo“ venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to – rekla je Lazićka u emisiji „Ami Dži šou“, a onda se na njene reči nadovezao Darko:

Darko i Katarina Lazić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. Varali smo. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto… Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona – šokirao je izjavom Darko.

Ovim je Darko potvrdio da nije bio veran bivšim partnerkama, te je potvrdio spekulacije koje godinama kruže, a koje su vezane za razloge njegovih raskida i razvoda.

Barbara Bobak (Foto: Screenshot Clip.rs)

Ovim povodom oglasila se njegova bivša devojka Barbara Bobak.

– Ja sam se sad probudila, nemam pojma o tome što pričate. Čekam dostavu za hranu i moj komentar na ovo pitanje je – ne! Nije me Darko varao s Kaćom, niti sam ja to saznala – poručila je iznenađena Barbara, dok je bivša pevačeva verenica, s kojom ima i sina, istakla da nije znala da je njegova sadašnja supruga ta s kojom ju je varao dok su bili u vezi.

Darko Lazić i Marina Gagić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Dovela sam dete kod lekara. Ne znam s kojom devojkom me je Darko varao, nisam znala da je to bila upravo Kaća. To je sve što imam da kažem – poručila je ljubazno Gagićeva za „Kurir“.

Lazić je pored pomenute šokantne izjave otkrio i kako je, posle svih godina koje su iza njih, ponovo stupio u kontakt sa Katarinom, kao i to da je ona u tom momentu bila udata.

Darko Lazić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Bio sam u Cirihu na aerodromu oko osam sati ujutru, imam let. To veče se slučajno desilo da sam trezan, da nisam pio, a retko se dešava da ja ne popijem. Počeo sam da razmišljam: „Dokle više te silne žene i sve to?“ Pokušao sam tad da nađem Kaću, znao sam da je udata, ali ne znam koje joj je prezime. Našao sam je preko njene sestre na Instagramu i poslao sam joj srca na storiju i ona mi odgovori. Ja je odmah nazovem na Instagram i pričamo, pričamo… Pitao sam je da li je srećna u braku, rekla je da jeste. Rekao sam joj da nije čim priča sa mnom i spustio joj slušalicu. Tad sam znao da je moja – prisetio se Darko Lazić.

Šta je on, sa druge strane, ispričao o pevačici Nataši Bekvalac pogledajte u odvojenom tekstu: “OŽENIĆU NATAŠU BEKVALAC“ Naš folker iznenadio izjavom

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs