„Nisam imao za smoki detetu da kupim!“ Sani Ibraimov Trik FX je uzimao 20 dinara izgubljenih na ulici

od strane | maj 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Sani Ibraimov, član sastava „Trik FX“ je bez ustezanja progovorio o nemaštini.

Sani i Natalija Ibraimov Trik FX (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović) • Nemanja Jovanović / Ringier

Sani je obelodanio da njegova supruga Natalija i on u jednom momentu do te mere nisu imali novca da sinu Dejanu nisu mogli da kupe čak ni slatkiše.

– Bili smo toliko siromašni da smoki detetu nismo imali da kupimo. Iz kuće sam izlazio u jednom takvom razočaranju. Toliko sam bio u teškoj poziciji da kada bih na ulici našao 20 dinara, što je kao 200 dinara u današnjoj vrednosti, uzeo bih taj novac, otišao u prodavnicu i kupio hleb, mleko i smoki – priznao je Ibraimov u emisiji „Karte na sto“.

Podsetimo, pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, nedavno je obelodanio lepe vesti da je postao deda.

Ovim povodom se oglasio njegov prijatelj Sani Ibraimov, član sastava „Trik FX“, ne bi li izrazio vlastitu zaprepašćenost jer mu Baki nije javio ni da mu je ćerka trudna, a kamoli da je dobio unuče.

Sani Ibraimov Trik FX (Foto: Ringier)

– Porodila se Bakijeva najstarija ćerka Anđela. Mi nju nismo videli dugo i baš smo iznenađeni jer ni mi nismo znali da je trudna. Upravo sada pričam sa Natom, ne znam da li imam njen broj telefona da je pozovem i da joj čestitam. Baki je čudan neki deda, nije se ni javio, niti nam je javio da je postao deda, čovek je katastrofa – istakao je Sani za „Informer“.

– Ne znam šta da kažem, uglavnom Natalija i ja, kao neko ko zna Anđelu od kako je bila mala, možemo da kažemo da nam je drago što je postala majka i jako smo srećni zbog nje. A da li je deda srećan zbog toga što je postao deda ne znamo jer se ne čujemo sa njim. Neka je dete živo i zdravo i neka živi sto godina i neka je Anđela živa i zdrava – zaključio je Ibraimov.

Sani Ibraimov (Foto: Ringier)

Šta je Sani Ibraimov, sa druge strane, ispričao o lekovima koje pije pogledajte u odvojenom tekstu: ISTINA O LEKOVIMA isplivala u emisiji uživo! Sani Ibraimov: „Natalija, pa ŠTO SI TO REKLA SAD?!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs