“NISAM BILA FER, JAVNO IZVINI ZA SVE“ Andreana Čekić priznala krivicu i da NIJE U PRAVU, evo sa kojim kolegom se POMIRILA

od strane | mar 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon prepucavanja i teških reči, Andreana Čekić i nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin sreli su se oči u oči i konačno zakopali ratne sekire.

Andreana Čekić • Clip.rs / screenshot

Njihov sukob nastao je pre četiri godine kada je Ibro u jednom intervjuu potkačio kompozitora Sašu Lazića zbog optužbe da je prisvojio njegovu pesmu „Sve ću ti dati“, a Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika.

Andreana Čekić

Tada su na društvenim mrežana krenula prepucavanja između njih, a Ibro je objasnio da je Lazić optužbom želeo da se prezentuje u javnosti i to preko njegovog imena i popularnosti.

Posle četiri godine od sukoba, Andreana i Ibro susreli su se na jednom veselju, a nakon toga pevačica je objavila njihovu sliku na svom Instagram profilu.

Ibro Bublin i Andreana Čekić

– Prema tebi nisam bila fer i osetila sam potrebu da se takođe javno izvinim za to. Tvoj talenat zaslužuje veliko poštovanje i želim ti od srca da s lakoćom uspeš sve što si zamislio. – napisala je pevačica u opisu objave.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs