Nikolija otkrila koje su je ESTETSKE KOREKCIJE došle glave, ožiljci i bol neizostavni deo: „Ne znam šta mi je to trebalo!“

od strane | apr 27, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nikolija Jovanović važi za jednu od najatraktivnijih žena na estradi. Međutim, o njenom izgledu i estetskim zahvatima se dosta polemisalo, te se pevačica sada oglasila i otkrila koje je korekcije imala na sebi.

Nikolija Jovanović • screenshot

Nikolija Jovanović (Foto: Instagram/nikolijaofficial)

Iako mnoge javne ličnosti ne žele da priznaju ni jednu estetsku korekciju kojoj su se podvrgle, Nikolija ih je, zbog brojnih spekulacija, nabrojala sve, od prve do poslednje, pa istakla zbog kojih se kaje, a zbog kojih ne.

– Imam želju da podelim sa vama sve, kao i zbog čega se kajem, a zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu to promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka – počela je Nikolija na svom Tiktok nalogu, pa nastavila sa nabrajanjem:

– Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam našalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila – priznala je pevačica.

Nikolija Jovanović

Jovanovićeva je otkrila i da je mojala da operiše zbog zdravstvenih problema koje je imala.

– I poslednja stvar koju sam radila je nos. Imala sam devijaciju, nisam imala komleks i zbog toga se ne kajem jer je svakako lepše ovako.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs