NIJE NI SLUTILA: Evo šta je Anita Stanojlović izjavila PRED ULAZAK U ZADRUGU!

od strane | avg 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Otkad je jutjuberka Luna Đogani pred ulazak u prvu sezonu rijaliti šou-programa „Zadruga“ zgranuto pogledala voditeljku koja ju je pitala da li će biti intimna pred kamerama, a pevač Sloba Radanović pričao koliko voli svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar, vernim pratiocima ovog TV formata je postalo interesantno da gledaju profile i intervjue zadrugara i uporede ih sa onim što se desilo na imanju u Šimanovcima.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Nekadašnja zadrugarka Anita Stanojlović je šestu sezonu ovog rijalitija napustila ruku pod ruku sa ženom svog života – Jovanom Tomić Matorom, a ubrzo potom joj se zaklela na večnu ljubav i vernost, što joj, sasvim sigurno, nije bilo ni na kraj pameti pre godinu dana.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Možda sam sada zauzeta, ali ući ću kao slobodna! Otvorena sam za ljubav, ali ne znam šta će da mi se izdešava. To je deset meseci, tu emocije rade samo tako, niko ne može da kaže: „E, tako će da bude“ – izjavila je pred ulazak u „Zadrugu 6“ Anita za „PulsOnline.rs“.

Anita Stanojlović (Foto: Ringier)

Kako je, sa druge strane, Anita Stanojlović navela Jovanu Tomić Matoru da potroši sve do poslednjeg dinara na Zanzibaru pogledajte u odvojenom tekstu: NIŠTA U NOVČANIKU NIJE OSTALO! Anita Stanojlović ODVELA U PROPAST Matoru!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs