„Ni meni se nije svideo bidermajer!“ Milica Kemez iskreno o svadbi: „Nismo zadovoljni zaradom, neko je namerno razbio kutiju sa kovertama!“

od strane | maj 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugari Milica Kemez i Bora Santana su stali na ludi kamen pre par dana i javnost je brujala o svadbi, a najviše o Borinom odelu i venčanici koja je kako i sama kaže Kemezova dizajnirala.

Milica Kemez (Foto: Screenshot Youtube/Blic) • Youtube, Blic / screenshot

Za “PulsOnline.rs“ je Milica prvi put otkrila sve detalje sa slavlja koje javnost ne zna, stala na kraj glasinama da su uslovili sve zvanice da im donesu 500 evra u kovertu, ali i priznala da se nisu toliko oparili kako se priča.

– Bora nije sada sa mnom, otišli su Sandra Rešić i on da rade u Berlin. Sležu se utisci, svaki gost mi je rekao da na boljoj svadbi nisu bili, ne može biti negativno. Što se tiče svadbe na kompentzaciju, iskreno me nevriraju takvi napisi. Kod nas ništa nije bilo na kompenzaciju, plaćena je sala, muzika, vila. Svaki detalj smo ispoštovali, ništa za džabe nisam dobila.

– Bajka je bila inspiracija za njegovo odelo i moju venčanicu. Mesecima sam to crtala, sašio je poznat dizajner is Skoplja. Prezadovoljna sam kako smo izgledali. Oduvek sam htela da stavim akcenat na mladoženju, htela sam da se i njemu priča. Izbacila sam kolekciju odela za muškarce, videćete sve uskoro jer će u nedelju kada bude crkveno venčanje nositi drugačije odelo od onoga na svadbi.

Veliku pažnju izazvao je bidermajer od veštačkih lala, što je Milica komentarisala pred našim kamerama:

Milica Kemez (Foto: Screenshot Youtube/Blic)

– Tačno je. Iskreno, meni je otkazala gospođa koja je radila bidermajer. Lično mi se ne dopada, poružnio je čitavu kreaciju i ceo doživljaj. Nije sad smak sveta. Znam dosta devojaka koje imaju to, baš zbog toga da devojka koja ga uhvati ima to za uspomenu. Kod mene je bilo providno, ali eto.

– Biću iskrena, nismo zadovoljni zaradom na svadbi. Kakva je svadba bila i kakve su zvanice bile, nismo se nešto oparili. Nismo ni u minusu, ali ostalo je par hiljada preko. Nismo žalili dinara, ali u plusu smo. Priče da ćemo kupiti stan, to nije tačno. Što se tiče medenog meseca, Bori je san da ide na Zanzibar, meni je stresan taj put. Nema mi bežanja sada, volela bih da odemo zbog životinja. Bile su sve koverte, ali dobili smo prelepu ikone najpoznatijih ikonopisaca.

Milica Kemez i Bora Santana (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Prava pompa nastala je kada se na mrežama pojavio snimak gde Santana viče na Milicu, što je zabrinulo njene fanove. Milice je ekskluzivno otkrila šta se dogodilo.

– Prvo su nas zvanice zvale i nervirali kako njih nema na spisku. Spisak se izgubio. Bila je tenzija, neki su se vraćali. Pomešalo se sve. Drugi problem je bio oko te kutije za koverta. Polomila se, plus je ona od stakla, sve su popadale, gosti su gazili po njima. Mislio je da je neko to namerno uradio. Mnogo je muzika bila glasna, čak smo i glasno pričali, ali rešili smo – govorila je Kemezova i sa javnošću podelila da je njena kuma, inače poznati model Lidija Veselinović koja je poreklom iz Crne Gore odrešila kesu kada je u pitanju poklon.

Milica Kemez i Bora Santana (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Nije ona dala baš 10.000 evra u koverti. Cela njena organizacija, na muziku je dosta dala. Ona i ja se znamo 15 godina, ona je poznata manekenka, ali ne voli da je u medijima. Zvanice su videle koliko je ona novca dala, neću da ja pričam o tome – zaključila je Milica za kraj, a šta je još otkrila pogledajte u videu koji se nalazi na početku teksta.

Milica Kemez je, sa druge strane, bila tema poslednjeg intervjua Bore Santane, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Raskrinkana laž o venčanju Milice Kemez i Bore Santane: „Primoran sam da stavim tačku!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs