„Nevaljali dečače…“ Evo kako je protekao susret Nade Macure i Filipa Cara

od strane | maj 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Doktorka Nada Macura i voditeljka Ruška Jakić komentarisale su rijaliti takmičare, a posebnu pažnju posvetile su Filipu Caru koji se nedavno ostvario kao otac.

Filip Car i Nada Macura (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Vladimir Živojinović) • Snežana Krstić, Vladimir Živojinović / Ringier

Nada se prisetila kako je nedavno srela Filipa kom se javila.

– Jednom sam u pošti srela Filipa Cara i rekla mu: „A, to si ti nevaljali dečak“.

– Taj nevaljali dečak je bio u stanju da izgovori najstrašnije stvari devojci koja je u drugom stanju i koja će mu roditi dete – nadovezala se Jakićeva.

Podsećanja radi, Filip Car i Aleksandra Nikolić nedavno su postali roditelji.

Nada Macura (Foto: Screenshot TV Prva)

Starleta Aleksandra Nikolić porodila se 22. aprila i na svet donela ćerku Leonu.

Svoju izabranicu Aleksandru i naslednicu iz porodilišta izveo je Filip Car i od tada skoro pa svakodnevno objavljuje nešto vezano sa svoju naslednicu iako fizički nije pored nje, budući da se vratio u rodnu Hrvatsku.

Nada Macura (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Podsećanja radi, Filip se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove.

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Car tada.

Nada Macura Screenshot/Tv Happy

Šta je, sa druge strane, Nada Macura ispričala o elitarki Maji Marinković pogledajte u odvojenom tekstu: “IMA KUĆNO VASPITANJE“ Nada Macura iznenadila sve kakvo mišljenje ima o Maji Marinković (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs