NESVAKIDAŠNJA VENČANICA SUPRUGE Darka Lazića! Katarina se NIJE OPREDELILA ZA BELO! (Foto)

od strane | avg 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić organizovaće veliko svadbeno veselje, a na Katarininom Instagram profilu već je osvanulo kako će izgledati venčanica.

Katarina i Darko Lazić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, Lazićka je podelila da je sve spremno za devojačko veče, koje će tradicionalno proslaviti sa drugaricama uz bade-mantile, na kojima će pisati „tim mlada“.

Takođe, Lazićka je otkrila da na svadbi neće nositi belu venčanicu već zlatnu sa cirkonima i kristalima.

Katarina Lazić (Foto: Instagram/katarinalazic_24)

Podsetimo, Katarina i Darko su se građanski venčali 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica.

Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Lazićeve kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i drugi.

Katarina Lazić (Foto: Instagram/katarinalazic_24)

Darkova majka Branka Lazić se ovim povodom oglasila za Kurir svojevremeno.

– Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav… Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno – rekla je Branka tada.

Katarina Lazić je, sa druge strane, nedavno pozirala zajedno sa Darkom Lazićem i Marinom Gagić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “PROSTO NEMA LJUTNJE“ Darko Lazić spojio ŽENU i bivšu verenicu – Kaća i Marina poziraju sa folkerom

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs