Neko u prirodu za Prvi maj, a Goca, Lena i Raša u Aziju: „Osaka, Kjoto, Tokio!“

od strane | maj 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Danica Božović

|

Pevačica Goca Tržan je u intervjuu emisije „Moj dan, Blic dan” koja se emituje svakog radnog dana od 14:30 na kanalu 117 otkrila kakva atmosfera vlada u njenom porodičnom domu tokom prvomajskih praznika, ko vodi glavu reč u kuhinji, kako funkcioniše njen odnos sa svekrom i svekrvom, ali i da li njena nova pesma „Pelin” leči, baš kao ova biljka.

Goca Tržan i Raša Novaković (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

– Pelin je isto kao i ja. Gorak, nezgodan, ali je u stvari vrlo lekovit. Možeš da se napiješ od njega i da budeš baš lud. Pelin i ja smo vrlo slični, isto kao što smo slični ja i bršljen (smeh).

Prvi maj se u njenom domu slavi kao praznik nerada, a ove godine je zbog jednog poseban:

– Volim taj praznik, kao praznik nerada, ali ga uvek radim. Ove godine pravim izuzetak, nas troje putujemo na jedno divno porodično putovanje. Lena ima 17 godina i mislim da je ovo prvi put da negde putujemo za Prvi maj. Idemo u Japan, to je bila ćerkina želja. Nas dvoje smo bili na bračnom putovanju pre 10 godinu u Tokiju, a sada idemo i u Osaku, Kjoto i Tokio.

Na pitanje čega se odrekla zarad porodice, Tržanova je dala vrlo jasan odgovor, ističući da ništa što je uradila za svoju porodicu ne smatra žrtvom:

Goca Tržan (Foto: Ringier)

– Porodica je najvažnije moje okruženje. Ona je smisao svega. Sve što radim, radim zbog nje. Ničega se nisam odrekla. Reći da si se nečega odrekao zarad porodice je dosta sebično, jer porodica te čini onim što jesi.

Tržanova kaže da je mnogo puta bila ponosna na sebe i svaki dan slavi kao svoj uspeh.

Goca Tržan (Foto: Screenshot TV DR)

– Svaki dan treba da budeš ponosna na sebe, ako nisi nezadodovljna, ogorčena, isfrustrirana. Svaki dan je razlog da slaviš sebe, ne na onaj sebičan, narcisoidan način, nego da slaviš što si živa, zdrava, što te prati sreća, a sreća prati hrabre.

Praznike najčešće koristi za porodična okupljanja i tople razgovore uz bogatu trpezu.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Najčešće se trudim da praznike provedem kod svojih roditelja, kod brata, ili kod Radomirovih roditelja, zato što su to retki trenuci da oni mogu da nas ugoste i da se pobrinu o nama. Mnogo volim maminu kuhinju, takođe, kuhinju svog svekra, koji je sjajan čovek. Inače, Crnogorac, ali jedan car. Volim kako moja snaja pravi kolače, tako da, kada su praznici, ja volim, da obiđem parohiju, što bi rekla moja baka.

Gocinom suprugu Radomiru Raši Novakoviću je prilaz kuhinji strogo zabranjen.

Goca Tržan (Foto: Screenshot TV K1)

– Podela poslova u našoj kući je klasično muško-ženska i ostaće takva. Kad uđe u kuhinju, može da nam skuva kafu i to na aparatu. Stvarno se ne petljam da popravljam bicikle i sipam ulje u auto kad ne moram.

Za sam kraj razgovora je Goca otkrila da je od sedamnaestogodišnje ćerke Lene naučila važnu stvar.

Lena Marinković i Goca Tržan (Foto: Ringier/Ilija Božinović)

– Naučila sam da ćutim i slušam, aktivno da slušam, to je mnogo teško. Razmislite da li aktivno slušate svoju decu – kazala je Tržanova u intervjuu za emisiju „Moj dan, Blic dan”, koja se emituje svakog radnog dana u 14:30 na kanalu 117.

Goca Tržan se, sa druge strane, danas našla na meti tviteraša, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ovo joj neće zaboraviti: Goca Tržan digla TVITERAŠE na noge zbog SUROVIH reči bez imalo ustručavanja (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs