„NEĆEMO NIŠTA DOBITI BLOKIRANJEM RAMPE U ŠIMANOVCIMA“: Fanovi Ane Ćurčić pokušavaju da pomognu Mileni da je izvuče iz Zadruge!

od strane | mar 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Najpopularnija kuma u Srbiji, kuma Ane Ćurčić danas je odgovarala na pitanja brojnih Aninih fanova.

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink/TV Red) • Tv Pink, RED TV / screenshot

Milena Kačavenda, kako je kumi ime, je pokušala uz podršku armije Aninih fanova da pomogne zadrugarki i izvuče je iz nezavidne situacije u kojoj se našla.

– Nećemo ništa dobiti blokiranjem rampe u Šimanovcima. Evo, ja ću prva da dođem. Ali će nam zvati policiju i rasteraće nas, napravićemo skandal i ništa dobiti ne možemo. Aca Bulić i ja ne možemo da uđemo u Belu kuću. Ako pustimo balone, kazniće Anu. Aca i ja smo u kontaktu sve vreme – bili su Milenini odgovori na predloge koje su gledaoci ovog programa dali.

– Kulićke imaju mobilni zbog dece. Apsolutno znam da imaju zbog dece – iznela je šokantnu tvrdnju nakon pročitanog pitanja, a potom se vratila na temu.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Hype)

– Iznose svakakve laži o njoj. Videli ste da je tabletomanka, da je narkomanka, da je šizofrena, da je neuropsihijatrijski slučaj. Ja sam Bila sa Acom Bulićem, pa je tukla majku, pa je bila sa zetom, sve gnusne laži! Psihičko nasilje se ovde ne računa, a fizičkog kontakta nije bilo. Ana je potpisivala ugovor i ona zna šta je njime obuhvaćeno, ja stvarno ne znam. Naravno, stop svakom nasilju – poručuje u svom obraćanju javnosti Milena.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs