„NEĆE IMATI POVLASTICE!“ Ana Radulović progovorila o muževljevom potencijalnom ulasku u rijaliti Zadruga 7 Elita!

od strane | sep 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nedavno je počeo rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“, a Ana Radulović od ove sezone jedna je od novih voditeljki ovog projekta.

Ana Radulović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, uigranom timu koji čine Ivana Šopić, Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević, od ove sezone su se pridružile Maša Mihailović i sama Ana.

– Odavno sam imala želju da budem voditeljka rijalitija i da budem deo „Zadruge“. Ko se bavi ovim poslom i kaže da nema takvu želju, taj nije iskren. Desilo se spontano, dobila sam poziv za emisiju „Narod pita“. Pretpostavljam da sam se dobro snašla i da su bili zadovoljni i onda je usledio poziv da budem deo „Elite“. Dobila sam poziv, nisam ja ništa nagoveštavala ili tražila – rekla je Radulovićka za Srbiju Danas.

Ana Radulović (Foto: Ringier)

Voditeljka je pitala Radulovićka kako bi reagovala ukoliko bi njen suprug Mirče Radulović odlučio da uđe u „Elitu“ i da li bi on, ukoliko dođe do toga, imao neke povlastice u odnosu na druge rijaliti učesnike.

– U ovom slučaju, možda bi mi i predstavljalo problem, ali ako bi on to odlučio, onda bi morao da bude svestan da ja moram da budem profesionalna i da tu nema gledanja kroz prste. Podržala bih ga u toj odluci, što da ne. Ja sam još davno bila za to da on uđe u rijaliti, ali je on neko ko puno radi i ja sada puno radim i mislim da u ovom trenutku ne bismo uspeli da uskladimo kada bi on sada ušao i ne bi bio tu 24 sata mesecima – rekla je Radulovićka, a zatim je voditeljka upitala da li je nekad razgovarao sa članovima produkcije o ulasku u rijaliti:

– Nemoj to da me pitaš, ne mogu to da ti odgovorim – rekla je Radulovićka kroz smeh.

Šta je Ana Radulović, sa druge strane, ispričala o razvodu pogledajte u odvojenom tekstu: Oglasila se Ana Radulović nakon priča o RAZVODU: “Reći ću samo jedno…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs