“Ne želi da je predstavljaju kao ćerku Božinovske“ Saznalo se zbog čega Jelena Vučković NIJE PRIČALA sa majkom Gocom

od strane | maj 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića od samog početka karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i detaljima iz privatnog života.

Goca Božinovska i Jelena Vučković • Ringier

Ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

Goca Božinovska

Gocin bivši muž izjavio je da Jelena ne želi da vidi majku jer je Goca u jednoj emisiji rekla da je njena ćerka izmislila udaju što je navodno Jelenu dosta povredilo.

– Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt – kazao je Vučković pre nekoliko godina.

– Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom – rekao je Rade tom prilikom.

Jelena i Aleksandar žive u Valjevu, a u Beograd dolaze samo da obiđu porodicu i kada pevačica ima poslovne obaveze.

Jelena Vučković

Podsetimo da je pevačica u žiži javnosti nakon što je otkrila da je roditelji ostavili kod babe koja ju je odgajila.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs