„Ne miri se sa Tonijem, Dragana, nemoj da pogrešiš kao što sam ja!“ Nekadašnja Zvezda Granda iznenadila izjavom

od strane | apr 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Jelena Gerbec, pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, prokomentarisala je razvod koleginice Dragane Mirković od dugogodšnjeg supruga Tonija Bijelića.

Toni Bijelić, Dragana Mirković i Jelena Gerbec (Foto: Ringier/Milorad Milanković/Rajko Ristić) • Milorad Milanković, Rajko Ristić / Ringier

– Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem… (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda, al’ mislim da to jednom kad pukne, tu nema više šta da se traži – kazala je Gerbecova pred našim kamerama.

– Očigledno da sam ja volela muža, pa sam mu se vratila, razmišljala sam i o detetu. Godinu dana nismo bili zajedno. Kako je vreme odmicalo, sve više sam razmišljala, da li sam ispravno postupila, možda sam prenaglila, da se malo ohlade glave… Shvatili smo na kraju da nismo ispravno postupili, na stranu deca, da su ćerke žive i zdrave, sad imamo dve. Prva nije jedinica sada… Različite smo osobe, eto. Treće dete? Ne, ne, neće ga biti – dodala je za „PulsOnline.rs“ Jelena, a više detalja pronaći ćete u video prilogu ispod.

– Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna, počastvovana jednom divnom karijerom – kazala je, podsetimo, Dragana prošle nedelje za „PulsOnline.rs“.

Jelena Gerbec se, sa druge strane, našla u neprijatnoj situaciji zbog pevačice Ane Bekute, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „MALA, NEĆEŠ DA SE JAVIŠ!“ Ana Bekuta saterala u ćošak mlađu koleginicu! „BAŠ MI JE BILO NEPRIJATNO!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs